Van megoldás a gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen?

kartevoirtas-favicon

Miről olvashat ebben a cikkben?

A gipszkarton mögött tanyázó egerek roppant zavaróak. Jelenlétük sok kellemetlenséget okoz. Kaparásznak, rágnak, és mindenhova odapiszkítanak. A gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen minél hamarabb tenni kell, mert nagyon könnyen és gyorsan elszaporodnak, és sok bosszúságot okoznak. 

Miért megy az egér a gipszkarton mögé?

Az egér a gipszkarton mögött tökéletes életfeltételeket talál magának. Nyugodt, biztonságos, teljesen rejtett fészket építhet, nem kell tartania semmilyen veszélytől. A gipszkarton mögött található szigetelés tökéletes számára a fészek építéshez, ideális hely számára a szaporodásra. Az egér igen szapora rágcsáló, egy ilyen nyugodt, biztonságos helyen nagyon gyorsan elszaporodik és rövid idő alatt komoly egér populáció alakulhat ki.

Az egér megeszi a gipszkartont?

Az egerek a gipszkarton felett nem találnak élelmet, a tartóelemeket, magát a gipszkartont, vagy a szigetelést nem tudják megenni. Folyton növő fogaik miatt azonban mindent megrágnak. Az elektromos vezetékeket előszeretettel rágcsálják, ami zárlatot okozhat, ez akár tűzveszélyes is lehet. 

gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen egér a gipszkarton mögött
A gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen érdemes hamar megoldást találni. A vezetékeket megrágják, mindenhova odapiszkítanak.

Élelemet azonban nem találnak, ezért élelemért mindenképpen elő kell bújniuk a gipszkarton mögül, hogy azt bevihessék fészkükbe. Az egérre jellemző az élelem felhalmozása. Élelemtartalékát a gipszkarton mögött nyugodt és biztonságos körülmények között tudja kialakítani. 

A szükségleteit a gipszkarton felett is elvégzi, amely amellett, hogy igen büdös, fertőzésveszélyes is. Az egerek számtalan betegséget, kórokozót terjeszthetnek, ezért a gipszkarton felett szaladgáló egerek okozta problémát minél gyorsabban érdemes megoldani.

Mit tehet a gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen?

Jellemző az egerekre, hogy a nem megfelelően kihelyezett egérirtó szert nem fogyasztják el, hanem felhalmozzák raktáraikban. Ezáltal a házi egérirtási kísérletek általában csak megnövelik a költségeket, eredményre nem vezetnek.

A gipszkarton felett vagy mögött szaladgáló egerek ellen szakember segítségét érdemes kérni. A hatékony kiirtásuk nehéz és összetett folyamat, szakértelmet igényel. Rejtett helyen történő egérirtáshoz ismerni kell az egerek szokásait, meg kell találni azokat a pontokat, ahol ki-be járnak a gipszkarton mögé. 

Az egérirtás után ezeket a bejutási helyeket meg kell szüntetni, hogy ne költözhessenek vissza a gipszkartonba. Ha elérhető a fészek helye, mindenképpen fel kell számolni, és a helyét fertőtleníteni. 

A mérgezett csalétket és a csapdákat a táplálkozási útvonalukba kell kihelyezni úgy, hogy az biztonságos, és hatékony legyen, és kizárólag az egerekre jelentsen veszélyt. A szakemberek által használt irtószerek megfelelő hatóanyagot, valamint mumifikáló anyagot is tartalmaznak. A mumifikáló hatásnak köszönhetően a rejtett helyen elpusztult egerek nem indulnak oszlásnak, nem büdösödnek. 

A gipszkarton felett szaladgáló egerek ellen hatékonyan fellépni nehéz feladat. Ha szüksége van segítségre, örömmel segítünk Önnek! Töltse ki a lenti űrlapot,vagy hívjon minket a +3630 899-1820-as telefonszámon 

[fluentform id=”1″]t”]

 

Ez tetszett, megosztom
Facebook
Email
Twitter
LinkedIn