36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

PATKÁNYIRTÁS

PATKÁNYIRTÁS
10.500 Ft.-tól

A patkányirtás a leggyakrabban házi, vagy vándorpatkány miatt szükséges, e két patkány fajtával találkozhatunk otthonunk közelében. Mindkettő rendkívül ügyes és okos, így a patkányirtás nem könnyű feladat.

Átlagos hossza, farok nélkül 23-29 cm. Nagyon szapora faj, már 3 hónapos korukra ivarérettek, ellésenként a nőstény átlagosan 9-12 kölyköt is nevelhet. Közel negyven fertőző betegség terjesztője és hordozója lehet, ami emberre és haszonállatainkra egyaránt veszélyes. Növényevő és mindenféle terményt elfogyasztó, de az emberi környezetben fellelhető élelmiszereket is kedveli. A patkányok egészségügyi kártevők, így a patkányirtás kötelező abban az esetben, ha megjelennek a ház körül.

Patkányirtás módszerei

PATKÁNYIRTÁSA házi patkány az esti és a reggeli szürkület idején a legaktívabb. Állandó járatokat használnak, amelyeket szaganyaggal jelölnek meg, így jelezve egy másik patkánycsapat számára, hogy ez a hely már foglalt. A patkányirtás elsősorban véralvadásgátló irtószerek biztonságos kihelyezésével végezhető eredményesen. Ugyanakkor lehetőség van még többféle csapdázásra is, azonban nagyobb fertőzöttség esetén semmiképpen sem vezet eredményre. A patkányok rendkívűl gyanakvóak, így a csapdák működésére hamar rájönnek.

Patkányirtás biztonságosan

A patkányirtás során kihelyezett véralvadásgátló rágcsálóirtószert minden esetben zárható, biztonságos etetőállomásokban helyezzük ki. A mérgezett csalétekhez kizárólag a patkányok férnek hozzá, így emberekre, házi állatokra rendeltetésszerű használat esetén nem veszélyes. A patkányirtáshoz használt irtószer mumifikáló anyagot is tartalmaz, így az elhullott patkányok nem bomlanak le, nem okoznak kellemetlen szagot.

Patkányirtás vállalkozások és lakossági ügyfelek részére

A patkányirtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Patkányirtás szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Patkányirtásra kötelezett vállalkozások (raktárak, állattartó telepek, mezőgazdasági vállalkozások, stb.) rágcsálóirtása teljes dokumentációval, HACCP szabványoknak megfelelően
  • Patkányirtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Patkányirtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni a patkányirtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot patkányirtásra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a patkányirtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

A patkányirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a Patkányirtásra?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A patkányirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a patkányirtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?