36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

HANGYAIRTÁS

HANGYAIRTÁS
13.500 Ft.-tól

Környezetünk leggyakoribb problémát okozó kártevője a hangya. A hangyairtás a lakásokban és a családi házakban leggyakrabban előforduló kerti/gyepi hangya, a házi hangya, illetve a fáraóhangya miatt válik szükségessé. Ezek a fajok mindenevők, vagyis az édes élelemtől kezdve a húsfélékig mindent elfogyasztanak, ide értve a rovarokat, terményeket és a gyümölcsöket.

Hangyairtás hatékonyan

HANGYAIRTÁSA hangyairtás során, függetlenül attól, hogy hangyirtó szakember végzi, vagy házilag történik, akkor lesz sikeres, ha a dolgozók mérgezett élelemhez jutnak. A mérgezett élelmet a bolyba cipelve a királynő is elfogyasztja, így a hangyák szaporodása lehetetlenné válik.

A fáraóhangyák irtása esetében ez különösen fontos, mert nagy boly esetén több tucat királynő is lehet a bolyban, és ha a hangyairtás során nem pusztulnak fogyasztanak a mérgezett élelemből, esélytelen a hatékony hangyirtás.

Miért fontos a hangyairtás?

A hangya minden zugot megmászik, mindent megrág, így terjeszthet fertőzéseket is. Megmássza az elöl maradt élelmiszereket, amelyet elfogyasztunk. Jelenlétük zavaró, mindenhova bemásznak, mindent megrágnak. Egyes hangyafajták csípése igen kellemetlen, allergia esetén pedig komolyabb problémákat is okozhatnak. 

Hangyairtás kertben

A hangyairtást a kertben nagyon nehéz hatékonyan végezni. Az általunk kifejlesztett és alkalmazott kerti hangyairtási eljárás azonban igen hatékonynak bizonyult. Amennyiben a hangyák a kertben okoznak problémát, előzetes megbeszélés alapján tudjuk eldönteni, hogy a kertben lévő hangyák irtása elvégezhető-e Önnél hatékonyan. Ez minden esetben más és más, sajnos vannak olyan esetek, amikor nem tudjuk garantálni a hagyairtás sikerességét a kertekben. 

Hangyairtás vállalkozások és lakossági ügyfelek számára

A hangyairtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Hangyák irtása szálláshelyek, panziók, hotelek, éttermek, raktárak, cukrászdák, stb számára
  • Hangyairtás elvégzése teljes dokumentációval
  • Hangyairtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Hangyairtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni a hangyairtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot hangyairtásra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a hangyairtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

A hangyairtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a hangyairtásra?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A hangyairtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a hangyairtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?

+36-30-899-1820