36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

NYEST KIŰZÉS

Nyest kiűzés
29.800 Ft.-tól

Aranyos, kedves, barna szőrmók – vélik, akik csak képről, vagy hallomásból ismerik. Egyre több embernek azonban komoly anyagi kárt és nem kevés bosszúságot okoznak a lakott területen mind gyakrabban felbukkanó nyestek, ezért a nyest kiűzés fontos feladat.

A legszűkebb réseken is átpréselik magukat, és hatalmas ramazurit csapnak a padláson a városi nyestek. Éjjelente járják az utcákat zsákmány után kutatva, és desszertként szívesen csócsálják meg az autók vezetékeit.

Miért fontos a nyest kiűzés?

NYEST KIŰZÉSA nyest kiűzés azért fontos mert a tetőtérben károsíthatja a szigetelőréteget, elmozdíthatja a tetőcserepeket, tetemeket hurcolhat fel a padlásra, ürülékét pedig kupacokba rakja, amely fertőzésveszélyt jelent.

A tavasszal született fiatalok ősszel válnak el anyjuktól, és ilyenkor keresnek saját búvóhelyet. A nyestek városi megjelenése és elszaporodása egyrészt azzal magyarázható, hogy az emberek által termelt hulladékhegyek ínycsiklandó lehetőségeket rejt számukra. Ide nem csak az ősi városlakó, a patkány jár szívesen lakmározni, de az erdei vadállatok is.

Honnan lehet tudni, hogy szükség van a nyest kiűzésre?

Onnan lehet biztosan tudni, hogy nyest járt a házban, ha friss ürüléket találunk, mozgolódást hallunk. Nem ritkán félig elrágcsált tojásokat, kisebb állattetem maradványokat is hagynak maguk után.

A nyest egyébként nem lakik egy helyen, felváltva használják a padlásokat, kivéve akkor, ha lekölykeznek. A nyesttől nem kell tartani, ugyanis nem bánt, persze ez nem vigasztalja azokat, akiknek az autója vagy éppen a padlástere bánta a hívatlan látogató megjelenését.

Nyest kiűzés lépései

A nyestek nem minősülnek egészségügyi kártevőnek, így az irtásuk tilos, kizárólag a nyest kiűzése engedélyezett! A nyest kiűzés leghaténoyabb módja a  fizikai kirekesztés. Meg kell keresni minden lehetséges lyukat, rést, amelyen beférkőzhet az éjszakai randalírozó, és megszüntetni azokat. A nyest kiűzéséhez nyest riasztó por kijuttatása is szükséges, hogy a padlás ne legyen vonzó számára a jövőben.

A nyest csapdázása ritkán vezet eredményre, ugyanis a nyestek nagyon okos, gyanakvó állatok. A legjobb megoldás a nyest kiűzésére a riasztó por és a fizikai kirekesztés együttes alkalmazás.

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Nyest kiűzésre!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni a nyest kiűzést?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot nyest kiűzésre! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a nyest kiűzésre. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

A nyest kiűzést évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a nyest kiűzés elvégzésére?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A nyest kiűzést évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a kártevőirtóra várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?

+36-30-899-1820