Bolhairtás

Szabaduljon meg a bolháktól

Mit kell tudnia a bolhákról?

A bolhákról és azok szokásairól oldalakat lehetne megtölteni. Összegyűjtöttük önnek a lényeget, hogy megszabadulhasson tőlük!

Hogy kerülnek be a lakásba?

A bolhák a legtöbb esetben állatok útján kerülnek be a lakásba. Általában a kutyákon, és a macskákon jelennek meg először ezek az apró vérszívó rovarok, majd észrevétlenül elszaporodnak a lakásban. 

Általában emberbolha, kutyabolha, vagy macskabolha okozza a problémákat. A bolhafajták nem válogatósak, így bármelyik faj okozhat problémát emberen, állaton egyaránt.  

Miért veszélyes a bolha?

A bolhák vért szívnak, amelyhez megcsípik áldozatukat. Ez igen kellemetlen tüneteket okoz. Egyrészt azonnal fájdalmas, utána sokáig viszket , és vonzza a kíváncsi szemeket is.

A csípések megjelenése eltérő lehet, van akinél enyhe piros foltként, van akinél szúnyogcsípés méretű dudorként jelennek meg a csípések.

Bolhairtás nélkül a csípések a nap bármely szakában előfordulhatnak, és a bolhák az egész lakásban elterjedhetnek. 

Hogyan írtjuk ki a bolhát?

A bolhairtást a legtöbb esetben permetezéssel végezzük. A permetezés során mikrokapszulázott, kombinált hatóanyagtartalmú kiűző és taglózó hatású irtószereket használunk. Mivel a bolha igen apró és észrevenni szinte lehetetlen, a teljes padlót lepermetezzük az érintett helyiségben.

Súlyos fertőzöttség, vagy erős zsúfoltság esetén szükség lehet légtérkezelésre, mely hidegköd, vagy füstképzést jelent. A légnemű, vagy porlasztott irtószer a legapróbb résekbe is képes behatolni. 

Ha felfedezi a bolhákat otthonában, ne várjon tovább, csak rosszabb lesz!

Ha most kér időpontot, akár még a mai napon is elvégezhetjük a bolhairtást, de néhány belül biztosan tudunk segíteni!

Bolhairtás Budapesten és környékén

Az eredményes és hatékony bolhairtás nem könnyű feladat, ezért célszerű szakemberre bízni. Tudjuk, hogy sokaknak nehéz erről beszélni, sokan kellemetlennek érzik, hogy bolha van a lakásukban. Éppen ezért eggyüttérzően kezeljük a helyzetet, tudjuk, hogy ez egy bizalmi kapcsolat. Minden kérdésre válaszolunk már a munkafelvétel során is és mindig a lehető legdiszkrétebben érkezünk!

Mi fog történni?

A kapcsolatfelvétel során minden lényeges körülményre rá fogunk kérdezni, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. 

A megbeszélt időpontban kiérkezik munkatársunk, és elvégzi a bohlairtást. 

A bolhairtást alap esetben sávpermetezéssel és szükség esetén légtérkezeléssel (hidegköd képzés, füst képzés) végezzük. A kezelés során a légtérkezelés kivételével a lakásban lehet maradni. 

Hány kezelés szükséges?

A bolhairtást a vonatkozó szakmai előírások értelmében minden esetben meg kell ismételni 2 hét elteltével. 

Amennyiben régóta fennáll a probléma és a rovarok elszaporodása jelentős, vagy a helyiségek nagyon zsúfoltak, szükség lehet ennél több kezelésre is, de általában már egy kezelés után sem tapasztalhatók csípések.

 

Hogyan rendelhetem meg?

A bolhairtás megrendelését leadhatja  telefonon, vagy kérhet visszahívást a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben. Előfordulhat, hogy a telefont nem tudjuk felvenni azonnal, de rövid időn belül visszahívjuk.

Ha írásban keres fel minket, telefonon felkeressük Önt, hogy minden részletet tisztázhassunk, és időpontot egyeztessünk. 

Ha nem szeretné, hogy telefonon keressük, írásban is szívesen válaszolunk megkeresésére. 

Bolhairtás módszerei

Bolhairtás permetezéssel

ágyi poloska irtás permetezéssel

A permetezés a bolhairtás elősdleges eszköze. A padlóra és a bolhák jellemző tartózkodási helyére (fekhelyek, kanapé, kutya- és macska fekhelyek, stb) mikrokapszulázott, több komponensű rovarirtószert  permetezünk. A permetszer színtelen, nem hagy nyomot, és száradás utána betartva a biztonsági előírásokat nem veszélyes sem emberre, sem állatra.  

Bolhairtás hidegköddel, füsttel

ágyi poloska irtás füsttel

A légtérkezelés (hidegköd képzés, vagy füstképzés), vagy ahogy a köznyelvben gyakran használják, gázosítás egy kiegészítő kezelés, mely csak jelentős rovarpopuláció esetén, vagy nagyon zsúfolt helyiségekben szükséges. 

A kezelés során a levegőbe porlasztott irtószert juttatva a legapróbb résekbe, repedésekbe is bejut az irtószer. A kezelés során senki sem tartózkodhat a lakásban. 

Mit kap, ha minket választ?

ISO minőség

Ha minket választ, mindent elkövetünk, hogy megszabadítsuk a kártevőktől. A kezdetektől fogva a minőségre törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük vállalkozásunkat, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. A minőség garantálásának érdekében bevezettük az ISO:9001 szabványt, hogy az általunk végzett munka a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történhessen. 

Alaposság

A kártevőirtó szakma sajnos nem az innovatív találmányokról híres, nem lehet igazán új módszereket alkalmazni. A valóban minőségi irtószerek használata mellett, a mindenre kiterjedő alaposságunkkal tudunk kitűnni a tömegből. Éppen ezért az alaposságra fektetjük a hangsúlyt, legyen szó bármelyik kártevőről. Mi benézünk az ágy alá is, és a szekrények mögött is elvégezzük a kezelést, ha ez kell az eredményes munkához. 

Megfizethető ár

Tudjuk, hogy a kártevőirtáson kívül számtalan más kiadás terheli a családokat, vállalkozásokat. Éppen ezért igyekszünk árainkat a földön tartani, hogy a minőségi kártevőirtás mindenkinek elérhető legyen. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a kártevőmentes környezet örömét. Hosszú távra tervezünk, így bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ.

Bolhairtás árak

Az ágyi poloska irtásának ára a szobák és ágyak számától, valamint a helyiség zsúfoltságától  függ. Budapesten belül kiszállási díjat nem számítunk fel, azokat az árak már tartalmazzák.

Bolhairtás permetezéssel 1 szoba

Bolhairtás permetezéssel
22.000
-Ft-tól
+áfa
 • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
 • Mikrokapszulázott, több komponensű korszerű irtószer
 • Kezelés után 2 órán át nem szabad a szobában tartózkodni
 • Nem kell elhagyni a lakást

Bolhairtás permetezéssel 2 szoba

Bolhairtás permetezéssel
24.000
-Ft-tól
+áfa
 • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
 • Mikrokapszulázott, több komponensű korszerű irtószer
 • Kezelés után 2 órán át nem szabad a szobában tartózkodni
 • Nem kell elhagyni a lakást

Bolhairtás permetezéssel 3 szoba

Bolhairtás permetezéssel
26.000
-Ft-tól
+áfa
 • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
 • Mikrokapszulázott, több komponensű korszerű irtószer
 • Kezelés után 2 órán át nem szabad a szobában tartózkodni
 • Nem kell elhagyni a lakást

Csótányirtás légtérkezeléssel

Kiegészítő légtérkezelés (hidegköd képzés vagy füstképzés)
5000
-Ft
+áfa
 • Kiegészítő kezelés súlyos bolhafertőzöttség vagy zsúfolt helyiségek esetén
 • Kezelés után 6 órán át nem szabad a lakásban tartózkodni
 • El kell hagyni a lakást

Gyakran kérdezik a csótányirtásról

A bolhák a legtöbb esetben állatok útján kerülnek be a lakásba, ahol könnyen elszaporodnak.

Nem csak állatoktól származhatnak a bolhák, könnyen össze lehet őket szedni tömegközlekedésen, szállásokon, vagy akár mozikban, színházakban is. 

A bolhairtás különösebb előkészületet nem igényel. Egy alaposabb takarítás szükséges a kezelés előtt, mert a permetezéssel kezelt felületeket 10 napig nem szabad vízzel takarítani és a tiszta felületeken a permetszer is jobban megtapad, így tovább tudja kifejteni a hatását.

Amennyire lehet a falak menti területet szabaddá kell tenni, hogy minél alaposabban kezelni tudjuk a felületeket. Azokat a berendezési tárgyakat, melyekre nem szeretné, hogy irtószer kerüljön, el kell rakni (gyerekjátékok, kisállatok fekhelye, etető, itató tálak, stb). 

Csak abban az esetben szükséges elhagyni a lakást, amennyiben légtér kezelés is történik. Amennyiben csak permetezéssel történik a bolhairtás, nem szükséges elhagyni a lakást. 

Igen, az általunk használt irtószerek szakszerű felhasználás mellett, betartva a biztonsági előírásokat nem veszélyesek emberekre, vagy melegvérű állatokra. Amennyiben hidegvérű állatokat (rovarok, hüllők, halak, stb) tart a lakásban, arról mindenképpen tájékoztasson bennünket. 

Általános bolha jelenlét mellett 30 nap garanciát vállalunk a munkánkra a harmadik kezelést követően. A garancia díjmentes kezelést jelent, csak kiszállási díjat számítunk fel. A garancia feltételeiről munkatársaink tájékoztatni fogják. 

A bolhák a legtöbb esetben kutyák, és macskák útján kerülnek be a lakásokba. 

Fontos a kisállatok rendszeres bolha elleni védelméről gondoskodni, valamint a kialakult probléma esetén az állatok bolhamentesítéséről is gondoskodni. 

A rendszeres és alapos, forró vizes takarítás is megelőző hatással lehet a bolhák ellen, de a kialakult probléma esetén már kevésnek bizonyul.