36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

BOLHAIRTÁS

BOLHAIRTÁS
13.800 Ft.-tól

A bolhairtás az emberi környezetben leggyakrabban előforduló bolhafajták azaz az emberbolha, kutyabolha és a macskabolha miatt válik szükségessé. A bolhák emlősök és madarak vérét szívó ektoparaziták, melyek szükség esetén nem válogatósak, tehát macska és kutyabolha is szívhat embervért, de emberbolha is szívhat vért más emlősökből.

A bolhák általában 1-2 mm nagyságúak, sötétbarna vagy fekete színűek és nincs szárnyuk. Hátsó ugrólábukkal, akár egy méterre is felugranak, ami testméretükhöz képest hatalmas teljesítmény. Szájszerveik vérszívásra és szúrásra alkalmasak. A nőstény akár 2-3 évig is elélhet. Báb állapotban képes késleltetni a saját kikelését, akár hosszú hónapokat is képes várni az éppen arra járó, leendő gazdára. 
BOLHAIRTÁS

Bolhairtás kutyában, macskában

A bolhairtás a legtöbb esetben a kutyák, vagy macskák által behurcolt bolhafajták miatt válik szükségessé, így a megelőzés érdekében fontos gondoskodi házikedvenceink bolha elleni védelméről is. Spot on (rácsepegtető) bolhairtó szer, akár az állatorvostól is kérhető, vagy állatfelszerelési áruházakban beszerezhető.

Bolhairtás hatékonyan

Ha elszaporodnak a bolhák, a bolhairtás elkerülhetetlenné válik. A bolhairtás leggyakrabban permetezéssel történik. A permetezéses bolhairtási eljárás esetén kombinált irtószert alkalmazunk. A bolhák irtása, a bolhalárvák miatt, a bolha hormonális rendszerébe avatkozó írtószerrel történik. Az bolhairtószerhez kevert kiűző (repellens) szer pedig a már kifejlett egyedek számára azonnali taglózó hatást fejt ki.

Bolhairtás vállalkozásoknak és lakossági ügyfeleknek

A bolhairtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Bolhairtás szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Bolhairtásra kötelezett vállalkozások (mozik, színházak, közösségi terek, közforgalmú járművek üzemeltetőinek, stb.) kötelező bolhairtás elvégzése teljes dokumentációval, HACCP szabványoknak megfelelően
  • Bolhairtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Bolhairtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni a bolhairtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot bolhairtásra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a bolhairtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

Az bolhairtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a Bolhairtásra?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A bolhairtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a bolhairtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?

+36-30-899-1820