Légyirtás

Ha a chemotox már nem elég

Mit kell tudnia a légyirtásról?

A legyeket mindenki ismeri, mindenki találkozott már velük. Általában csak idegesítőek, nem okoznak problémát, de tömeges jelenlétük veszélyes, zavaró és házilag nem kezelhető. 

Miért veszélyesek a legyek?

A legyek nagy tömegben fordulnak elő főleg azokon a területeken, ahol rosszak a higiéniai viszonyok. A házi légy elsődleges tenyésző helye a trágya (elhullott állat, elhanyagolt udvar, állattartó telep, baromfiudvar stb.)

Táplálkozás előtt a légy megnyálazza táplálékát. Mivel az ember táplálékára is rászáll, sok betegséget terjeszt. Egyes becslések szerint ezek száma 30 körül lehet, ezek közül a legismertebbek: tífusz, kolera és a vérhas.

Légyirtás lakásokban, családi házakban

A légyirtás a lakossági ügyfeleknél a legtöbb esetben a csatornából kirajzó csatorna legyek jelenléte miatt szükséges.

A csatorna legyek mindenbe belemásznak, egész nap szem előtt vannak és összepisztkítják a falat, szekrényeket, lámpabúrákat.

A csatorna légy irtását a legtöbb esetben felületpermetezéssel végezzük, amely során a falakat és a plafont kezeljük irtószerrel, amellyel érintkezve elpusztulnak. 

Légyirtás vállalkozásoknál

A legyek egészségügyi kártevők, ezért megjelenésük esetén minden vállalkozás számára kötelező az irtásuk.

Vannak olyan tevékenységek, amelyek esetében a legyek elleni védekezés megelőző jelleggel is kötelező, melyek a következőek:

Egészségügyi és szociális intézmények, mezőgazdasági épületek, állattartó telepek, a települési szilárd és folyékony hulladékot gyűjtő, ártalmatlanító telepek, a nyilvános és közhasználatú WC-k üzemeletetői, szálláshelyek, és minden olyan tevékenység végző esetén kötelező a védekezés, ahol a legyek tömeges jelenléte felfedezhető

Ha megjelennek a legyek, ne várjon tovább, csak rosszabb lesz!

Ha most kér időpontot, néhány napon belül biztosan tudunk segíteni!

Légyirtás Budapesten és környékén

Az eredményes és hatékony légyirtás nem könnyű feladat, ezért célszerű szakemberre bízni. A sikeres légyirtáshoz megfelelő irtószerekre, és a légy szokásainak ismeretére van szükség.

Mi fog történni?

A kapcsolatfelvétel során minden lényeges körülményre rá fogunk kérdezni, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. 

A megbeszélt időpontban kiérkezik munkatársunk, és elvégzi a légyirtást. 

A légyirtást alap esetben sávpermetezéssel,  szükség esetén légtérkezeléssel (hidegköd képzés, füst képzés) és a tenyészőhely kezelésével  végezzük. A kezelés során a légtérkezelés kivételével a lakásban lehet maradni. 

Hány kezelés szükséges?

Lakások, családi házak, beltéren végzett légyirtás esetén általában egy kezelés elegendő a probléma megszüntetéséhez.

Állattartó telepeken, házi állatok mellett szükség lehet több kezelésre,  valamint rendszeres kezelésekre a legyek okozta kellemetleségek szintentartása érdekében. 

Hogyan rendelhetem meg?

A légyirtás megrendelését leadhatja  telefonon, vagy kérhet visszahívást a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben. Előfordulhat, hogy a telefont nem tudjuk felvenni azonnal, de rövid időn belül visszahívjuk.

Ha írásban keres fel minket, telefonon felkeressük Önt, hogy minden részletet tisztázhassunk, és időpontot egyeztessünk. 

Ha nem szeretné, hogy telefonon keressük, írásban is szívesen válaszolunk megkeresésére. 

Kötelező Légyirtás

A legyek egészégügyi kártevők, így írtásuk jogszabályi kötelezettség alapján megelőző jelleggel is évente legalább két alkalommal kötelező bizonyos esetekben. 

Légyirtás egészségügyi intézményeknek

A legyek elleni védekezés kötelező az egészségügyi és szociális intézményekben évente legalább két alkalommal.

Teljeskörű megoldást nyújtunk a HACCP kártevőirtásra kötelezett intézményeknek, NÉBIH-álló dokumentációval, ISO9001 szabványnak megfelelő munkavégzéssel.

Kötelező légyirtás vállalkozásoknak

Minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás (üzletek, vendéglátóhelyek, szálláshelyek, élelmiszert előállító üzemek, raktárak, stb) számára szükséges a HACCP szabványoknak megfelelő kártevőirtás elvégeztetése és ellenőrzés esetén a kezelés megtörténtének igazolása. Teljeskörű megoldást nyújtunk a HACCP kártevőirtásra kötelezett vállalkozásoknak, NÉBIH-álló dokumentációval, ISO9001 szabványnak megfelelő munkavégzéssel.

Mit kap, ha minket választ?

ISO minőség

Ha minket választ, mindent elkövetünk, hogy megszabadítsuk a kártevőktől. A kezdetektől fogva a minőségre törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük vállalkozásunkat, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. A minőség garantálásának érdekében bevezettük az ISO:9001 szabványt, hogy az általunk végzett munka a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történhessen. 

Alaposság

A kártevőirtó szakma sajnos nem az innovatív találmányokról híres, nem lehet igazán új módszereket alkalmazni. A valóban minőségi irtószerek használata mellett, a mindenre kiterjedő alaposságunkkal tudunk kitűnni a tömegből. Éppen ezért az alaposságra fektetjük a hangsúlyt, legyen szó bármelyik kártevőről. Mi benézünk az ágy alá is, és a szekrények mögött is elvégezzük a kezelést, ha ez kell az eredményes munkához. 

Megfizethető ár

Tudjuk, hogy a kártevőirtáson kívül számtalan más kiadás terheli a családokat, vállalkozásokat. Éppen ezért igyekszünk árainkat a földön tartani, hogy a minőségi kártevőirtás mindenkinek elérhető legyen. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a kártevőmentes környezet örömét. Hosszú távra tervezünk, így bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ.

Légyirtás árak

A légyirtás ára függ a terület nagyságától, a kezelendő felület tulajdonságaitól, ezért minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. Ha légyirtásra van szüksége, kérjen ajánlatot elérhetőségeink valamelyikén!