Rágcsálóirtás

Egérirtás, patkányirtás, kötelező rágcsálóirtás Budapesten és Pest megyében

Mit kell tudnia a rágcsálókról?

A rágcsálók gyakran jelennek meg a ház körül, de gyakran a lakásba is beköltöznek. Jelenlétük nem csak zavaró, de komoly egészségügyi kockázatot is jelent. Számtalan betegséget, fertőzést, vírust terjeszthetnek. Mindent megrágnak, mindenhova odapiszkítanak, komoly károkat okozva ezzel. Ha megjelennek Önnél, minél hamarabb kérjen segítséget!

Miért fontos a rágcsálóirtás?

A rágcsálók jelenléte többféle veszélyt is hordoz magában. Jelenlétük egészségügyi kockázatot jelent, betegségeket, vírusokat, fertőzéseket terjeszthetnek. 

Nem csak egészségügyi problémákat képesek okozni, de anyagi károkozásuk is jelentős lehet. A rágcsálók minden élelmiszert megrágnak, mindenhova odapiszkítanak. A rágcsálók által szennyezett élelmiszerek fogyasztásra alkalmatlanná válnak. 

Folyton növő fogaik miatt állandóan rágniuk kell, mely nagyon zavaró. Az egerek nem válogatnak, megrágják a bútorokat, berendezési tárgyakat, ruhákat, de akár az elektromos vezetékeket is, mely akár tüzet is okozhat. 

Rágcsálóirtás hatékonyan és biztonságosan

A rágcsálóirtást mérgezett csalétek, valamint ragacslapos csapdák kihelyezésével végezzük. A rágcsálóirtó csalétket zárt etetőállomásokba helyezzük ki, mely más állatokra nem jelent veszélyt. 

A szerelvényeket, ragacslapos csapdákat a rágcsálók vonulási útjába helyezzük ki, kül- és beltéren egyaránt. Ennek köszönhetően egy olyan védőhálót hozunk létre, mely biztosítja, hogy a rágcsálók találkozzanak az irtószerekkel, csapdákkal.

Az általunk használt második generációs mérgetett csalétkek a lakosság számára elérhető irtószereknél kétszer erősebb. Az irtószer késleltetett hatású, és elegendő egyetlen egyszer fogyasztani belőle a rágcsálóknak. 

Rágcsálóirtás Budapest és 80 km-es körzetében

Az eredményes és hatékony rágcsálóirtás nem könnyű feladat, ezért célszerű szakemberre bízni. Keressen fel minket, ha meggyűlt a baja a rágcsálókkal, és Minden kérdésre válaszolunk már a munkafelvétel során is. Mindig a lehető legdiszkrétebben érkezünk, így a szomszédok nem fogják tudni, miért érkeztünk Önhöz!

Ha megjelennek a rágcsálók, ne várjon tovább, csak rosszabb lesz!

Ha most kér időpontot, akár még a mai napon is elvégezhetjük az irtást, de 1-2 napon belül biztosan tudunk segíteni!

Rágcsálóirtás árak

A rágcsálóirtás ára az alapterület nagysága és a rágcsálók elszaporodásának mértéke, valamint a kezelés helyszínének függvényében változhat. Budapesten belül külön kiszállási díjat nem számítunk fel, azokat az árak már tartalmazzák. Áraink tájékoztató árak, nem tartalmazzák az áfa-t. 

Egérirtás

Egérirtás zárt egéretetőállomások kihelyezésével
16.500
-Ft-tól
+áfa
  • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
  • Második generációs professzionális rágcsálóirtószerek
  • Helyszíni tanácsadás a rágcsálók újbóli megjelenése ellen
  • Biztonságos, állatok mellett is használható módszerek

Patkányirtás

Patkányirtás zárt patkány etetőládák kihelyezésével
18.500
-Ft-tól
+áfa
  • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
  • Második generációs professzionális rágcsálóirtószerek
  • Helyszíni tanácsadás a rágcsálók újbóli megjelenése ellen
  • Biztonságos, állatok mellett is használható módszerek

Mit kap, ha minket választ?

ISO minőség

Ha minket választ, mindent elkövetünk, hogy megszabadítsuk a kártevőktől. A kezdetektől fogva a minőségre törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük vállalkozásunkat, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. A minőség garantálásának érdekében bevezettük az ISO:9001 szabványt, hogy az általunk végzett munka a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történhessen. 

Alaposság

A kártevőirtó szakma sajnos nem az innovatív találmányokról híres, nem lehet igazán új módszereket alkalmazni. A valóban minőségi irtószerek használata mellett, a mindenre kiterjedő alaposságunkkal tudunk kitűnni a tömegből. Éppen ezért az alaposságra fektetjük a hangsúlyt, legyen szó bármelyik kártevőről. Mi benézünk az ágy alá is, és a szekrények mögött is elvégezzük a kezelést, ha ez kell az eredményes munkához. 

Megfizethető ár

Tudjuk, hogy a kártevőirtáson kívül számtalan más kiadás terheli a családokat, vállalkozásokat. Éppen ezért igyekszünk árainkat a földön tartani, hogy a minőségi kártevőirtás mindenkinek elérhető legyen. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a kártevőmentes környezet örömét. Hosszú távra tervezünk, így bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ.

Mi fog történni?

A kapcsolatfelvétel során minden lényeges körülményre rá fogunk kérdezni, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. 

A megbeszélt időpontban kiérkezik munkatársunk, és elvégzi a rágcsálóirtást. 

A rágcsálóirtás zárt etetőállomásokba töltött rágcsálóirtószer kihelyezésével, illetve szükség esetén ragacslapos csapdák alkalmazásával történik.

Hány kezelés szükséges?

A rágcsálóirtás sikere függ a helyszíni adottságoktól, és a rágcsálók elszaporodásának mértékétől. 

Amennyiben a rágcsálók még épp csak megjelentek a ház körül, általában nem szükséges megismételni a rágcsálóirtást. 

Ha sok a rágcsáló, vagy rendszeres az utánpótlásuk a környező telkekről, szükség lehet a szerelvények rendszeres, meghatározott időszakonkénti feltöltésére. 

A folyamatos és tartós rágcsálómentes állapot fenntartás érdekébe a rágcsálóirtást célszerű fél évente megelőző jelleggel is elvégeztetni, hogy a rágcsálók ne tudjanak megtelepedni otthonában. 

Hogyan rendelhetem meg?

A rágcsálóirtás megrendelését leadhatja  telefonon, vagy kérhet visszahívást a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben. Előfordulhat, hogy a telefont nem tudjuk felvenni azonnal, de rövid időn belül visszahívjuk.

Ha írásban keres fel minket, telefonon felkeressük Önt, hogy minden részletet tisztázhassunk, és időpontot egyeztessünk. 

Ha nem szeretné, hogy telefonon keressük, írásban is szívesen válaszolunk megkeresésére.