36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

RÁGCSÁLÓIRTÁS

ragcsaloirtas

RÁGCSÁLÓIRTÁS
10.500 Ft.-tól

A rágcsálóirtás és az ellenük való védekezés rendkívül fontos, mivel ezek a kellemetlen látogatók számos fertőző betegséget terjeszthetnek. A megelőzés és a rágcsálók irtása egyformán lényeges, bár látszólag egymástól eltérő, de mégis egymást kiegészítő eljárás, melynek segítségével megelőzhető a betegségek és a járványok kialakulása.

Miért fontos a rágcsálóirtás?

Ürülékükben betegségeket okozó csírák tenyésznek, a megrágott élelmiszerekben pedig a penész telepszik meg. A patkány közel negyven fertőző betegség terjesztője és hordozója lehet, ami emberre és haszonállatainkra egyaránt veszélyes, így a rágcsálóirtás közegészségügyi szempontok miatt is nagyon fontos!

Rágcsálóirtás hatékonyan és biztonságosan

A rágcsálók igen szapora és okos állatok. A hagyományos rágcsálóirtási módszereket kijátsszák, mivel a csapda működésére hamar rájönnek. Tömeges megjelenésük esetén a csapdák kihelyezése nem hozza a várt eredményt. Ilyen esetekben a szakszerű rágcsálóirtás elengedhetetlen. 

A rágcsálók elpusztítása elsősorban véralvadásgátló irtószerek biztonságos kihelyezésével végezhető eredményesen. A patkányirtás és az egérirtás során használt véralvadásgátló irtószerek minden esetben biztonságos, zárt etetőállomások kihelyezésével történik. A biztonságos rágcsálóirtás garantálja, hogy az irtószerből kizárólag az egerek és a patkányok fogyasztanak, az emberekre és a háziállatokra nem jelent veszélyt. 

A rágcsálók távoltartása érdekében szükséges az élelmiszerforrások fizikai elszeparálása pl.: termények, állati trágya, stb elzárása, valamint a patkányok, egerek optimális életkörülményeinek felszámolása. Nyest esetében a fizikai kirekesztés a leghatásosabb, a mérgezés a nyest esetében tilos.

Rágcsálóirtás vállalkozások és lakossági ügyfelek részére

A rágcsálóirtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Rágcsálóirtás szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Rágcsálóirtásra kötelezett vállalkozások (raktárak, állattartó telepek, mezőgazdasági vállalkozások, stb.) rágcsálóirtása teljes dokumentációval, HACCP szabványoknak megfelelően
  • Rágcsálóirtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Rágcsálóirtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni a rágcsálóirtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot rágcsálóirtársra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a rágcsálóirtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

A rágcsálóirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a rágcsálóirtásra?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A rágcsálóirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a rágcsálóirtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?