36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

ROVARIRTÁS

rovarirtas

A Rovarirtás és az ellenük való védekezés rendkivül fontos, mivel a rovarok és más ízeltlábúak, tömeges elszaporodás esetén számos fertőző betegséget terjeszthetnek. A megelőzés és az irtás egyformán fontos, bár látszólag egymástól eltérő, de mégis egymást kiegészítő eljárás, melynek segítségével megelőzhető a betegségek és a járványok kialakulása. A kártevőket életmódjuk, táplálkozási szokásuk, tartózkodási helyük, emberrel való kapcsolatuk szerint a következőképp csoportosíthatók:

-VÉRSZÍVÓK: csípőszúnyogok, bolha, ágyi poloska stb.
-ENDOPARAZITÁK: emberi rühatka stb.
-ÉLELMISZER “látogatók”: csótányok, hangyák, legyek, zsizsikek, élelmiszer molyok stb.
-KÖRNYEZETI KÁRTEVŐK: házi poratka, portetű stb
rovarirtas
Helyszíni szemle folyamán meghatározzuk az ártalmat okozó kártevő fajtáját. A kezelendő terület sajátosságait, a helyi adottságait és a fertőzöttség mértékét figyelembe véve választjuk ki a leghatékonyabb rovarirtási módszert és technológiát. A megelőzés során olyan körülmények kerülnek kialakításra, melyek meggátolják a rovarok újbóli megjelenését, elszaporodását. A felmérés során feltárt hiányosságokra felhívjuk a megrendelő figyelmét, hogy a visszafertőződés lehetőségét kizárjuk. Kérés esetén a probléma elhárításában segítséget nyújtunk.

Mászó rovarok esetében a búvó, szaporodó helyek, rések, repedések, vonulási útvonalak kezelése, tartós méregmező létrehozásával történik, ami hidegköd képzéssel, ulv eljárással (kiűzéssel) kombinálható. Kiegészítő eljárásként füstképző patront és porozást alkalmazunk. Utóbbit elsősorban elektromos konnektorok, kapcsolók kezelésénél. Élelmiszer látogató rovarok esetében, vagy megelőző jellegű irtáshoz a legelterjedtebb módszer a mérgezett csalétek, mely gél formájában kerül alkalmazásra.

Rovarirtás árak

A rovarirtás árak alakulását befolyásolja a kezelendő terület nagysága, a kezelendő szobák száma, a fertőzöttség mértéke, stb. A rovarirtás árak pontos meghatározásához vegye fel velünk a kapcsolatot, és teljeskörűen tájékoztatjuk árainkról!

A rovarirtás áraink bruttó árak! Áraink Budapest területén belül és 30 km-es vonzáskörzetében a kiszállási díjat tartalmazzák! A rovarirtás árak tájékoztató jellegűek, a tényleges fizetendő végösszeg függ a kezelt terület nagyságától, szobák számától, fertőzöttség szintjétől, stb… Konkrét árajánlatért kérjük keressen bennünket elérhetőségeinken!
ÁGYI POLOSKA IRTÁSA
16./00 Ft.-tól+Hidegködképzés
BOLHA IRTÁSA
13.800 Ft.-tól
CSÓTÁNY IRTÁSA
13.500 Ft.-tól
HANGYA IRTÁSA
11.500 Ft.-tól
DARÁZS IRTÁSA
15.500 Ft.-tól
KERTI ROVAROK IRTÁSA
17.900 Ft.-tól
EGYÉB KÁRTEVŐK IRTÁSA
11.500 Ft.-tól

KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS | FERTŐTLENÍTÉS

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!

Ajánlatkérés
+36-30-899-1820