36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

DARÁZSIRTÁS

DARÁZSIRTÁS
15.500 Ft.-tól

A darázsirtás a eggyakrabban előfordul darzászfajok, azaz a francia darázs, német darázs, kecskedarázs, illetve a lódarázs miatt válik szükségessé.

A darazsak pár centiméter testhosszú, fekete-sárga csíkos rovarok, a méhek közeli rokonai, azonban a méhekkel ellentétben semmilyen hasznos tulajdonságuk nincs. Többnyire kolóniákban élnek, fajtától függően fészkük egyedszáma néhány tucattól, akár több ezerig is terjedhet. Egy királynő vezetésével a fészkeiket általában védett helyekre, faodvakba, földi lyukakba építik, ereszdeszka alá, padlásra, plafonba, falba, stb építik. Előfordulnak azonban magányosan élő darázsfajok is, de ezek jelenléte nem okoz problémát. 

Darázsirtás házilag

DARÁZSIRTÁSA Magyarországon honos fajok közül a lódarázs a legveszedelmesebb. A fészkük bolygatására a darazsak azonnali életveszélyes támadással reagálnak. A darazsakat mindenki igyekszik elkerülni, mert csípésük igen fájdalmas tud lenni. Sőt egyes esetekben akár életveszélyes is lehet!

A szakszerűtlen darázsirtási kísérlet miatti esetleges darázstámadás akár halálhoz is vezethet az arra érzékeny, egyéneknél!

Darázsirtás menete

A darázsirtás mindig rendkívül nagy óvatosságot igényel. A legjobb és leghatékonyabb mód a fészek felkutatását követően, minden egyed azonnali elpusztítása. 

A darázsirtás permetezéssel, porozással, aerosolos kezeléssel (spray, hidegköd) vagy füstpatronnal történik. Az előbbiekben felsorolt darázsirtási technológiákat mindig az adott körülmények és a darázsfészek elhelyezkedése, hozzáférhetősége határozza meg.

Az darázsirtó szerek kiűző és taglózó szerek is egyben. Az irtás során a fészekben lévő darazsak legnagyobb része elpusztul a taglózó szer miatt. Majd a kiűző szer segítségével elérjük, hogy az éppen nem a fészekben tartózkodó egyedek is elpusztuljanak. A szer biztosítja azt, hogy ebben az idényben ne is térjenek vissza ugyanarra a helyre a darázsirtást követően a darazsak.

Darázsirtás vállalkozások, oktatási intézmények és lakossági ügyfelek részére

A darázsirtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Darázsirtás szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Darázsirtás önkormányzati területeken
  • Darázsirtás iskolák, óvodák, bölcsödék területén
  • Darázsirtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Darázsirtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Hogyan tudja igénybe venni a darázsirtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot darázsirtásra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a darázsirtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

A darázsirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a darázsirtásra?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A darázsirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a darázsirtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?

+36-30-899-1820