ÁGYI POLOSKAIRTÁS

Nyugodt éjszakák, pihentető alvás, derűs reggelek csípések nélkül

Mit kell tudnia az ágyi poloskáról?

Az ágyi poloska szokásairól, irtásáról oldalakat lehetne írni, de Ön nem a rovarirtó szakmát szeretné megtanulni, hanem minél hamarabb megszabadulni az életét megnehezítő élősködőktől. Ezért mi nem is untatnánk a felesleges inromációkkal, csak a lényeget mondjuk el, és segítünk, hogy újra pihenéssel teljenek éjszakái!

Ha ezek közül bármelyiket látja...

Ágyi poloska csípés

ágyai poloska csípés

Ágyi poloska ürülék

ágyi poloska jelei ürülék

Ágyi poloska bőr

Kifejlődött ágyi poloska

ágyi poloska irtás budapest

Ha bármelyiket felfedezi a fentiek közül, ne várjon tovább, csak rosszabb lesz!

Ha most kér időpontot, akár még a mai napon is elvégezhetjük az irtást, de 1-2 napon belül biztosan tudunk segíteni!

Miért veszélyes az ágyi poloska?

Az ágyi poloska nem terjeszt ugyan betegségeket, de az egyik legkellemetlenebb rovarkártevő, amely megtelepedhet otthonában.

A reggelre jelentkező, viszkető, égő csípések megnehezítik a mindennapokat. Kialvatlanságot, fáradtságot, rossz közérzetet, de akár komoly depressziót is okozhatnak, ha megjelennek valahol.

A napunk egyik legfontosabb részét, a nyugodt pihenést teszi lehetetlenné a tudat, hogy rovarok között kell aludnunk, amik reggelre garantáltan meg fognak csípni bennünket. Ha megjelenik otthonában, azonnal kérjen segítséget! 

Hogyan ismerheti fel a csípéseket?

Az ágyi poloska jelenlétére  legtöbbször a csípése okozta börpír miatt derül fény. A csípések kivétel nélkül reggel jelentkeznek, az ébredés körüli órákban.

A csípések általában allergiára emlékeztető, csalánkiütés szerű tünetekkel járnak, de előfordul, hogy a duzzanatok akár szunyogcsípés méretűre is nőhetnek. Egész nap viszkethetnek, és sok kellemetlen kérdést okozhatnak a kiváncsiskodó ismerősök körében. 

Ha az allergia vizsgálat nem mutat semmit, és a bőrgyógyász is széttárja a kezét, de a kiütések újra és újra jelentkeznek, szinte biztosan az ágyi poloska okozza őket.

Hogyan találhatja meg Ön is őket?

Az ágyi poloska kiválóan rejtőzködik, és éjszaka aktív, amikor mi alszunk, így ritkán lehet észrevenni. Mindig a táplálék közelében húzza meg magát, azaz ott, ahol Ön alszik.

A csípéseken kívül árulkodó jel lehet az ágyi poloska ürüléke, amelyek apró, vöröses, sötét foltok  az ágykereten, párnák csücskében, takarón, matracon.

Fejlődése során többször is vedlik, így a levedlett bőr is gyakori jele. Ha rendszeresen láthatóak a rovarok is, valószínűleg már elszaporodtak otthonában. A súlyos fertőzöttséget gyakran kíséri édeskés, émelyítő, kellemetlen szag is.

Ágyi poloskairtás Budapesten és 80 km-es környékén

Az eredményes és hatékony ágyi poloska irtás nem könnyű feladat, ezért mindig szakemberre kell bízni. Tudjuk, hogy sokaknak nehéz erről beszélni, sokan kellemetlennek érzik, hogy ágyi poloska problémájuk van. Éppen ezért eggyüttérzően kezeljük a helyzetet, tudjuk, hogy ez egy bizalmi kapcsolat. Minden kérdésre válaszolunk már a munkafelvétel során is és mindig a lehető legdiszkrétebben érkezünk!

Mi fog történni?

A kapcsolatfelvétel során minden lényeges körülményre rá fogunk kérdezni, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. 

A megbeszélt időpontban kiérkezik munkatársunk, és elvégzi az ágyi poloska irtást. 

A sikeres ágyi poloska irtás elvégzése érdekében először átvizsgáljuk a szobát, majd a lehető legalaposabban kezeljük a problémát. 

Hány kezelés szükséges?

Az ágyi poloska irtásához minden esetben legalább két kezelés szükséges. Az ágyi poloska petéi ellen nincs hatékony irtószer, ezért meg kell várni, míg az első irtás során pete állapotban lévő rovarok kifejlődnek. 

A második kezelést az elsőt követő 14-21 napon belül el kell végezni. A két kezelés között előfordulhatnak még csípések, de több esetben már az első kezelés is nyugodt alvást biztosít.

További kezelésekre csak erősen fertőzött lakások esetén van szükség. 

Hogyan rendelhetem meg?

Az ágyi poloska irtásra a megrendelését leadhatja  telefonon, vagy kérhet visszahívást a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben. 

Ha írásban keres fel minket, rövid időn belül telefonon felkeressük Önt, hogy minden részletet tisztázhassunk, és időpontot egyeztessünk. 

Ha nem szeretné, hogy telefonon keressük, írásban is szívesen válaszolunk megkeresésére. 

Ágyi poloska irtás módszerei

Ágyi poloska irtás permetezéssel

ágyi poloska irtás permetezéssel

Ágyi poloska irtás hidegköddel

Ágyi poloska irtás füsttel

ágyi poloska irtás füsttel

Mit kap, ha minket választ?

ISO minőség

Ha minket választ, mindent elkövetünk, hogy megszabadítsuk a kártevőktől. A kezdetektől fogva a minőségre törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük vállalkozásunkat, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. A minőség garantálásának érdekében bevezettük az ISO:9001 szabványt, hogy az általunk végzett munka a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történhessen. 

Alaposság

A kártevőirtó szakma sajnos nem az innovatív találmányokról híres, nem lehet igazán új módszereket alkalmazni. A valóban minőségi irtószerek használata mellett, a mindenre kiterjedő alaposságunkkal tudunk kitűnni a tömegből. Éppen ezért az alaposságra fektetjük a hangsúlyt, legyen szó bármelyik kártevőről. Mi benézünk az ágy alá is, és a szekrények mögött is elvégezzük a kezelést, ha ez kell az eredményes munkához. 

Megfizethető ár

Tudjuk, hogy a kártevőirtáson kívül számtalan más kiadás terheli a családokat, vállalkozásokat. Éppen ezért igyekszünk árainkat a földön tartani, hogy a minőségi kártevőirtás mindenkinek elérhető legyen. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a kártevőmentes környezet örömét. Hosszú távra tervezünk, így bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ.

Ágyi poloska irtás árak

Az ágyi poloska irtásának ára a szobák és ágyak számától, valamint a helyiség zsúfoltságától  függ. Budapesten belül kiszállási díjat nem számítunk fel, azokat az árak már tartalmazzák.

Ágyi poloska irtás 1 szobában

Permetezéssel, maximum 2 ágy, kezelésenként
22.000 +áfa
 • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
 • Mikrokapszulázott, több komponensű korszerű irtószer
 • Ágyi poloska irtás permetezéssel
 • Kezelés után 2 órán át nem szabad a szobában tartózkodni
 • Nem kell elhagyni a lakást

Ágyi poloska irtás 2 szobában

Permetezéssel, maximum 4 ágy, kezelésenként
24.000 +áfa
 • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
 • Mikrokapszulázott, több komponensű korszerű irtószer
 • Ágyi poloska irtás permetezéssel
 • Kezelés után 2 órán át nem szabad a szobában tartózkodni
 • Nem kell elhagyni a lakást

Ágyi poloska irtás 3 szobában

Permetezéssel, maximum 6 ágy, kezelésenként
26.000 +áfa
 • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
 • Mikrokapszulázott, több komponensű korszerű irtószer
 • Ágyi poloska irtás permetezéssel
 • Kezelés után 2 órán át nem szabad a szobában tartózkodni
 • Nem kell elhagyni a lakást

Ágyi poloskairtás légtérkezelés

Lakásonként, kezelésenként, kiegészítő kezelés
5.000 +áfa
 • Kiegészítő kezelés súlyos fertőzöttség, vagy jelentős zsúfoltság esetén
 • Kezelés után 6 órán át nem szabad a szobában tartózkodni
 • El kell elhagyni a lakást

Ágyi poloskairtás társasházakban

Az ágyi poloska  gyakran okoz problémát társasházakban, jelenlétével megnehezítve a lakók mindennapjait. Akár egész lépcsőházakat is képes megfertőzni. Az ágyi poloska irtás egy-egy helyiségben ilyen esetekben szinte biztosan nem elegendő, összehangolt irtást kell végezni. Az általunk bevezetett módszerrel célzottan tudjuk kezelni a problémát, garantálva az ágyi poloskairtás sikerességét.

Így lesz poloskamentes a társasház:

Ágyi poloska fertőzöttség felmérése

Az ágyi poloska irtást megelőzően felmérést végzünk, így pontos képet kapunk arról, hogy mely lakásokban okoznak problémát a rovarok. A felméréshez szükségünk van a lakók együttműködésére is. Minden tudnivalóról részletes tájékoztatót juttatunk el számukra.

Ágyi poloska irtása

A felmérés elkészítése után nem szükséges az összes lakás kezelése. Csak azokat a lakásokat kezeljük, amelyek kezelése elengedhetetlen a probléma megszüntetése érdekében. A kialakult gócpontokat megszüntetjük, a szükséges helyeken pedig megelőző jelleggel végezzük el a poloskairtást.

Célzott irtás, alacsonyabb költség

Az előzetes felmérés alapján végzett irtással nem szükséges az összes lakás kezelése. Ezzel jelentős mennyiségű pénzt takaríthatunk meg a lakóközösségnek, valamint nem terheljük a környezetet feleslegesen kijuttatott irtószerekkel. 

Részvétel lakógyűlésen

A nagyobb lakóközösségekben mindig van néhány lakó, akik ellenkeznek az összehangolt irtás ellen. Általában ennek oka az irtástól való félelem, és az ismeretek hiánya. Igény esetén részt veszünk a lakógyűlésen, és eloszlatjuk a kételyeket.

Gyakran kérdezik az ágyi poloska irtásról

Azt megmondani, hogy honnan jött az ágyi poloska az otthonába, szinte lehetetlen. Érkezhetett nyaralásból potyautasként, hozhatta egy vendég, összeszedhette a buszon, bekerülhetett egy használt bútorral, vagy egyszerűen csak besétált otthonába. 

Ami számít, hogy ott vannak az otthonában, és minél előbb meg kell szabadulni tőlük. 

Nem, az esetek 99%-ban nem szükséges kidobni a bútorokat.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az összes bútor maradhasson. Épp elég költség az ágyi poloska irtás egy családnak, nem dobatunk ki azért bútort, hogy nekünk egyszerűbb dolgunk legyen.

Tisztában vagyunk azzal is, hogy a bútorok nem csak berendezési tárgyak lehetnek, hanem emlékek is fűződhetnek hozzájuk. Senkitől nem kérjük, hogy szabaduljon meg a szép emlékeket idéző tárgyaktól. 

 Általában nem szükséges előkészülni az irtásra. Célszerű előtte a hálószobákban felmosni, mert az irtás után 10 napig nem szabad felmosni. Az irtást követően szükséges lehet néhány tennivaló elvégzése, úgymint ruhaneműk, ágytakarók, függönyök, falvédőkkimosása, zsúfoltság csökkentése a szobákban. 

Nem szükséges az irtást megelőzően szétszedni az ágyakat. Az ágyak hatékony és eredményes kezeléséhez hozzátartozik, hogy a szükséges mértékig szétszedjük azokat, de ez a mi feladatunk. Az irtást követően száradás után Önnek kell összerakni a szétszedett bútorokat. 

A legtöbb esetben igen, a második kezelést követő 10 nap után 30 nap garanciát vállalunk. A garancia feltételeiről munkatársaink telefonon előzetesen tájékoztatni fogják. 

Igen, az általunk használt irtószerek szakszerű felhasználás mellett, betartva a biztonsági előírásokat nem veszélyesek emberekre, vagy melegvérű állatokra. Amennyiben hidegvérű állatokat (rovarok, hüllők, halak, stb) tart a lakásban, arról mindenképpen tájékoztasson bennünket.