36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

ÁGYI POLOSKAIRTÁS

ÁGYI POLOSKAIRTÁS
16.800 Ft.-tól

Az ágyi poloska egy vérszívó ektoparazita, 4-8mm nagyságú egészségügyi kártevő. Kifejléssel növekedik, általában 5 vedlés után éri el az ivarérettséget, 40-50 nap alatt. Már ősidők óta az emberi faj életének megkeserítője. Éjszakai vérszívó.

Az ágyi poloska vérszívása 5-10 percig is eltarthat, a nyálában lévő véralvadásgátló és fájdalomcsillapító enzimek utóhatásai sok embernél erősen allergizáló viszketéseket, bőrgyulladást okoz, ami akár hetekig elhúzódó kellemetlen komfortérzet okozója is lehet.  A hatékony ágyi poloskairtás szaktudást igénylő feladat.

Miért fontos az ágyi poloska irtása?

ÁGYI POLOSKAIRTÁSAz ágyi poloska irtása nagyon fontos, mert nagyon gyorsan szaporodnak. A nőstény akár naponta is képes lerakni 2-3 petét nyáron, ilyenkor naponta kell vért szívnia. A nőstény egyed akár 1,5-2 évig is elélhet, ez idő alatt akár 3-4000 petét is lerakhat. A fiatal lárvák is vért szívnak, legalább egyszer vedlésenként. A szaporodás sikeressége (biológiájuknál fogva) 100%-os, ezért az ágyi poloskairtás rendkívül fontos. Ha elszaporodik, akár teljes háztömböket is megfertőzhet. Szakszerű irtásuk legtöbbször olcsóbb, hatékonyabb és tartósabb mint a házi megoldások, szabadforgalmú irdószerekkel.

Ágyi poloskairtás előkészületek

Az ágyi poloskairtáshoz általában nem szükséges különösebb előkészület, azonban a zsúfoltságot csökkenteni kell a helyiségben. Nagyon fontos, hogy az ágyi poloskával fertőzött szobákból semmilyen berendezési tárgy ne kerüljön át másik szobába, mert ezzel a többi helyiségbe is átkerül a rovar!

Az ágyi poloskairtás előtti teendőiről poloskairtó szakembereink minden esetben részletesen tájékoztatni fogják!

Hatékony ágyi poloskairtás

A hatékony ágyi poloska irtás nagy körültekintést, szakértelmet, figyelmet és alaposságot igényel. Egyrészt a nappali rejtőzködése miatt, másrészt pedig a gyakorta kialakuló rezisztencia miatt (irtószerekkel szemben kialakuló ellenállóképesség, melyet az utódok számára is átad).

A sikeres ágyi poloska irtás kulcsa a több komponensű hatóanyagok (akár 3-4 féle) egyidejű alkalmazása és a rovar belső hormonális rendszerének megzavarása (külön speciális irtószerekkel).
A rendszerben egymásra épülő, egymást erősítő (szinergizáló) hatóanyagok kombinációja akár 30-60 napos hatástartóssággal is rendelkezik, és biztosítja a hatékony ágyi poloskairtást. A tudomány jelenlegi állása szerint az ágyi poloska betegségeket nem terjeszt, de átvihet emberről emberre néhány fertőző betegséget, és a mindennapi életet nagyon megnehezíti a jelenléte.

Ágyi poloskairtás vállalkozások és lakossági ügyfelek részére

Az ágyi poloskairtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Ágyi poloska irtása szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Kötelező ágyi poloskairtás elvégzése teljes dokumentációval
  • Ágyi poloskairtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot ágyi poloskairtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni az ágyi poloskairtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot ágyi poloskairtársra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a poloskairtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

Az ágyi poloskairtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért válasszon minket az ágyi poloska irtására?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A kártevőirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a kártevőirtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?

+36-30-899-1820