Egérirtás

Ne hagyja cincogni az egereket!

Mit kell tudnia az egerekről?

Az egerekről és azok szokásairól oldalakat lehetne megtölteni. Összegyűjtöttük önnek a lényeget, hogy tudja, mikor kell segítséget kérni

Egér jelei a lakásban

Az egerek sokáig észrevétlenek is maradhatnak, sokszor csak akkor kerülnek szem elé, ha már elszaporodtak. Az egerekről a leggyakrabban az egérürülék, a megrágott élelmiszerek, és az éjszakai kaparászás, rágcsálás árulkodik. Gyakran költöznek be gipszkarton falba, vagy a mennyezetbe is, így a falból, vagy a mennyezet irányából jövő zajokért gyarkan az egerek felelnek. 

Ha elszaporodtak, jellegzetes dohos, pézsmás, kellemetlen szag is jelentkezhet. Bármelyiket is tapasztalja, az egérirtás szükséges lesz!

Miért szükséges az egérirtás?

Az egerek különböző betegségeket terjeszthetnek. Mindent megrángnak, mindenbe belepiszkítanak. A megrágott, összepiszkított élelmiszerek fogyasztásra alkalmatlanok, mellyel komoly károkat képesek okozni.

Nem csak az élelmiszereket rágják meg. Folyton növő fogaik miatt állandóan rágniuk kell. Nem kímélik a bútorokat, ruhákat sem. A falban megrágják a szigetelést, vezetékeket, mely akár zárlatot is eredményezhet. 

Egérirtás nélkül egyre nagyobb károkat okoznak!

Egérirtás házilag

Az egérirtást sokan megpróbálják házilag megoldani. Ennek gyakran az a vége, hogy számolatlanul fogy az egérméreg, az egerek száma pedig nem csökken.

Ennek oka gyakran a nem megfelelő kihelyezés, vagy a nem megfelelő egérméreg formuláció használata. A rosszul kirakott mérget az egerek nem eszik meg, hanem elraktározzák azt. 

A másik ok, amely egyre nagyobb méreteket ölt, az a rezisztencia (ellenállóképesség) kialakulása a lakosság számára elérhető, alacsony hatóanyag tartalmú irtószerekkel szemben, mely a professzionális irtószerek hatását is csökkenti. 

Ha felefdezi az egér jeleit a lakásban, ne várjon tovább, csak rosszabb lesz!

Ha most kér időpontot egérirtásra, akár még a mai napon is elvégezhetjük az irtást, de 1-2 napon belül biztosan tudunk segíteni!

Egérirtás Budapesten és 80 km-es környékén

Az egérirtáshoz mindenki ért, de az eredményes és hatékony egérirtás egyáltalán nem könnyű, szakértelmet igénylő feladat.  Ismerni kell az egér szokásait, és ez alapján, a lehető legnagyobb biztonsággal kihelyezni a megfelelő minőségű  egérirtószert. A szakemberek jóval magasabb hatóanyagtartalmú egérirtószert használnak, ezért az egérirtést célszerű szakemberre bízni.  

Mi fog történni?

A kapcsolatfelvétel során minden lényeges körülményre rá fogunk kérdezni, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. 

A megbeszélt időpontban kiérkezik munkatársunk, és elvégzi az egérirtást. 

Az egérirtás alap esetben egéretető csalétekállomások és szükség esetén ragacslapos csapdák kihelyezésével történik. 

Hány kezelés szükséges?

Az egérirtást általános egér szaporulat esetén elegendő egy alkalommal elvégezni. Amennyiben régóta fennáll a probléma és az egerek elszaporodása jelentős, szükség lehet ismétlő kezelésre is. Az egérirtás nem jelent azonnali megoldást, 4-7 napon belül vehető észre a hatása. Az egérirtást célszerű fél évente megelőző jelleggel is elvégeztetni, hogy az egerek ne tudjanak megtelepedni otthonában később sem. 

Hogyan rendelhetem meg?

Az egérirtás megrendelését leadhatja  telefonon, vagy kérhet visszahívást a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben. Előfordulhat, hogy a telefont nem tudjuk felvenni azonnal, de rövid időn belül visszahívjuk.

Ha írásban keres fel minket, telefonon felkeressük Önt, hogy minden részletet tisztázhassunk, és időpontot egyeztessünk. 

Ha nem szeretné, hogy telefonon keressük, írásban is szívesen válaszolunk megkeresésére. 

Egérirtás árak

Az egérirtás ára az egerek számától és a terület nagyságától függően változhat. A munkafelvétel során megbeszélt ár soha nem változik a helyszínen. Budapesten belül kiszállási díjat nem számítunk fel, azokat az árak már tartalmazzák.

Egérirtás

Egérirtás zárt egéretető dobozzal
22.000
-Ft-tól
+áfa
  • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
  • Professzionális, magas hatóanyagtartalmú irtószerek
  • Biztonságos, zárt irtószer kihelyezés
  • Állatok mellett is biztonságos

Egérirtás

Egérirtás falban, álmennyezetben
25.500
-Ft-tól
+áfa
  • Budapesten belül kiszállási díj nélkül
  • Professzionális, magas hatóanyagtartalmú irtószerek
  • Biztonságos, zárt irtószer kihelyezés
  • Állatok mellett is biztonságos

Kötelező egérirtás

Az egerek egészégügyi kártevők, így írtásuk jogszabályi kötelezettség alapján megelőző jelleggel is évente legalább két alkalommal kötelező. 

Kötelező egérirtás vállalkozásoknak

Minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás (üzletek, vendéglátóhelyek, szálláshelyek, élelmiszert előállító üzemek) számára szükséges a HACCP szabványoknak megfelelő kártevőirtás elvégeztetése és ellenőrzés esetén a kezelés megtörténtének igazolása. Ennek része a kötelező egérirtás, melyet megelőző jelleggel is kötelező elvégezni. Amennyiben nem történik meg a kártevőirtás, az ellenőrző hatóság bírságot szabhat ki.
Teljeskörű megoldást nyújtunk a HACCP kártevőirtásra kötelezett vállalkozásoknak, NÉBIH-álló dokumentációval, ISO9001 szabványnak megfelelő munkavégzéssel.

Mit kap, ha minket választ?

ISO minőség

Ha minket választ, mindent elkövetünk, hogy megszabadítsuk a kártevőktől. A kezdetektől fogva a minőségre törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük vállalkozásunkat, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. A minőség garantálásának érdekében bevezettük az ISO:9001 szabványt, hogy az általunk végzett munka a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történhessen. 

Alaposság

A kártevőirtó szakma sajnos nem az innovatív találmányokról híres, nem lehet igazán új módszereket alkalmazni. A valóban minőségi irtószerek használata mellett, a mindenre kiterjedő alaposságunkkal tudunk kitűnni a tömegből. Éppen ezért az alaposságra fektetjük a hangsúlyt, legyen szó bármelyik kártevőről. Mi benézünk az ágy alá is, és a szekrények mögött is elvégezzük a kezelést, ha ez kell az eredményes munkához. 

Megfizethető ár

Tudjuk, hogy a kártevőirtáson kívül számtalan más kiadás terheli a családokat, vállalkozásokat. Éppen ezért igyekszünk árainkat a földön tartani, hogy a minőségi kártevőirtás mindenkinek elérhető legyen. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a kártevőmentes környezet örömét. Hosszú távra tervezünk, így bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ.

Gyakran kérdezik az egérirtásról

Az egerek igen kis méretű rágcsálók, a legkisebb résen is képesek bejutni. Bekerülhetnek otthonába egy nyitva hagyott ajtón, vagy ablakon keresztül is, de akár csomagok között megbújva is. 

Az egérirtás általában semmilyen előkészületet nem igényel. Amennyiben gipszkarton falban szükséges az egérirtás, szükség lehet a kapcsolók, konnektorok kiszerelésére, vagy a mennyezeti spot lámpák kiszedésére, hogy be tudjuk helyezni a mérget az egerek közé. 

Nem. Az általunk használt rágcsálóirtószer mumifikáló anyagot tartalmaz, így az egerek nem indulnak bomlásnak, hanem kiszáradnak. A kellemetlen szagok így elkerülhetőek.

Általános egérjelenlét esetén egy kezelés már elegendő szokott lenni. Az egérirtást célszerű félévente, preventív jelleggel is megismételni, hogy a későbbiekben arra járó egerek se tudjanak megtelepedni.

Igen, az általunk használt módszerek, a biztonsági előírások betartása mellett teljesen biztonságosak. 

Az általunk használt egérméreg késleltetett hatású rágcsálóirtószer, így a hatása nem azonnali. Az egérméreg fogyasztás után 4-7 napon belül kezd el hatni.