36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

EGÉRIRTÁS

EGÉRIRTÁS
10.500 Ft.-tól

Az egerek fajai az egész világon elterjedtek. Még a Déli-sarkvidéken is megtalálhatók. A rágcsálók legfajgazdagabb családja. 15-25g súlyú, 7-9 cm hosszúságú rágcsáló, mely már 6-8 hetes korban eléri ivarérettségét. Rendkívül szapora, 6 hetenként 8-10 utódot képes világra hozni egy egérpár, így az egérirtás nagyon fontos ott, ahol megjelennek.
EGÉRIRTÁS

Miért fontos az egérirtás?

Az egérirtás elsősorban közegészségügyi szempontok miatt fontos. Nyugodtabb életvitele miatt (a vándorpatkányhoz képest) a házi egér akár két, esetenként három évig is elélhet. Mozgástere jóval kisebb, mint a vándorpatkánynak, így annyi betegséget nem is terjeszt, de néhány fertőző betegség hordozója lehet.

Ürülékében betegségeket okozó csírák tenyésznek, a megrágott élelmiszerekben pedig a penész telepszik meg, mely veszélyes lehet az emberi egészségre nézve. Legfőbb ellenségei: a macska, a nyest és a gyöngybagoly.

Egérirtás hatékonyan

Az egérirtás az egerek életvitele miatt egyáltalán nem könnyű feladat. A házi egerek szürkületkor és az éjszaka első felében a legaktívabbak, napközben többnyire búvóhelyükön rejtőznek. Igen jól másznak, gyorsan futnak és úsznak. Rendkívül elővigyázatosak, a hagyományos csapdákkal nem könnyű elkapni őket.
Elpusztításukat véralvadásgátló tartalmú irtószerrel célszerű elvégezni. Az egérirtó szer egyben mumifikáló hatású is, azaz az elhullot egerek nem indulnak oszlásnak, nem okoznak kellemetlen szagot. Az egérirtás kiegészítő eszközei lehetnek még a csapdák és az egérragasztó, azonban az irtószeres egérirtás a leghatékonyabb megoldás az egerek ellen.

Biztonságos egérirtás

Az egérirtás során a mérgezett csalétek kijuttatása minden esetben biztonságos, zárható etetőállomások kihelyezésével történik. Az etetőállomásból az egereken kívül más állat, vagy ember nem tud kapcsolatba kerülni az egérirtó szerrel. Az egérirtást így gyermekek, kutya, macska, vagy más kedvtelésből tartott háziállat mellett is biztonságosan tudjuk elvégezni.

Egérirtás vállalkozások és lakossági ügyfelek részére

Az egérirtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Egérirtás szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Egérirtásra kötelezett vállalkozások (raktárak, állattartó telepek, mezőgazdasági vállalkozások, stb.) rágcsálóirtása teljes dokumentációval, HACCP szabványoknak megfelelően
  • Egérirtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Egérirtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni az egérirtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot egérirtársra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot az egérirtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

Az egérirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon az egérirtásra?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

Az egérirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a egérirtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?