Épületfertőtlenítés

Amikor a takarítás már nem elég.

Mikor szükséges az épületfertőtlenítés?

Van, amikor az egyszerű takarítás már nem elég. Erősen szennyezett helyiségek, fertőző betegségek, járványok idején jóval nagyobb higiéniát és biztonságot jelent az egészségügyi fertőtlenítő szakvizsgával rendelkező szakemberek által végzett épületfertőtlenítés.

Lakások fertőtlenítése

Családi házak, lakások fertőtlenítés fertőző betegségek, vírusok esetén, vagy a pincében, padláson, lakótérben megtelepedett kártevők megjelenése vagy szennyvíz kiöntés esetén lehet szükség épületfertőtlenítésre. A fertőtlenítéssel elpusztíthatóak a baktériumok, gombák, vírusok. 

Közös helyiségek fertőtlenítése

Öltözők, tárolók, közösségi terek, társasházak közös helyiségei fertőtlenítésére vírusok, baktériumok, betegségek után, járványok esetén lehet szükség akár megelőző jelleggel is. Kártevők, szennyvíz okozta fertőzésveszély esetén az épületfertőtlenítéssel minimalizálható az egészségügyi kockázat. 

 

HACCP szerinti fertőtlenítés

Az épületfertőtlenítés során a fertőtlenítési folyamat és a használt fertőtlenítőszerek megfelelnek az egészségügyi előírásoknak. 

A fertőtlenítőszerek virucid (vírusölő), baktericid (baktériumölő) és fungicid (gombaölő) hatóanyagtartalmúak. Nem okoznak korróziót, nem marják meg a felületeket, használatuk után nincs szermaradvány.

Épületfertőtlenítés Budapesten és környékén

Az épületfertőtlenítés felmérést követően, a vonatkozó előírásoknak megfelelően kerül elvégzésre. A fertőtlenítést egészségügyi kártevőirtó és fertőtlenítő szakvizsgával rendelkező munkatársaink végzik. 

Mi fog történni?

A kapcsolatfelvétel során minden lényeges körülményre rá fogunk kérdezni, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. 

A megbeszélt időpontban kiérkezik munkatársunk, és elvégzi az épületfertőtlenítést. 

Hány kezelés szükséges?

Az épület fertőtlenítéséhez egy kezelés elegendő. A fertőtlenítés előtt a takarítás elengedhetetlen, amely nem része a fertőtlenítési szolgáltatásunknak.

Hogyan rendelhetem meg?

Az épületfertőtlenítés megrendelését leadhatja  telefonon, vagy kérhet visszahívást a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben. 

Épületfertőtlenítés árak

Az épületfertőtlenítés ára minden esetben egyedi árajánlat alapján kerül meghatározásra. Az árat befolyásolja a terület nagysága, a fertőtlenítés szükségességének indoka, valamint a helyszín Budapesttől való távolsága. 

Árajánlatért hívjon minket, vagy töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat!

Mit kap, ha minket választ?

ISO minőség

Ha minket választ, mindent elkövetünk, hogy megszabadítsuk a kártevőktől. A kezdetektől fogva a minőségre törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük vállalkozásunkat, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. A minőség garantálásának érdekében bevezettük az ISO:9001 szabványt, hogy az általunk végzett munka a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történhessen. 

Alaposság

A kártevőirtó szakma sajnos nem az innovatív találmányokról híres, nem lehet igazán új módszereket alkalmazni. A valóban minőségi irtószerek használata mellett, a mindenre kiterjedő alaposságunkkal tudunk kitűnni a tömegből. Éppen ezért az alaposságra fektetjük a hangsúlyt, legyen szó bármelyik kártevőről. Mi benézünk az ágy alá is, és a szekrények mögött is elvégezzük a kezelést, ha ez kell az eredményes munkához. 

Megfizethető ár

Tudjuk, hogy a kártevőirtáson kívül számtalan más kiadás terheli a családokat, vállalkozásokat. Éppen ezért igyekszünk árainkat a földön tartani, hogy a minőségi kártevőirtás mindenkinek elérhető legyen. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a kártevőmentes környezet örömét. Hosszú távra tervezünk, így bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ.