36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

CSÓTÁNYIRTÁS

Csótányirtás
12.500 Ft.-tól

Hazánkban három leggyakoribb előforduló fajta a német, a konyhai és az amerikai csótány. Ezek a kártevők, fajtától függően 13-35 db petét rakhatnak a petetokba. A német csótány a legszaporább, akár 35 db petét is képes rakni, amit egészen a kikelés pillanatáig cipel a potroha végére tapasztva. A petékből a lárvák optimális körülmények közt 3-4 hét elteltével kelnek ki, és vedlésekkel érik el ivarérettségüket.

Miért fontos a csótányirtás?

CSÓTÁNYIRTÁSBár táplálék nélkül akár 1 hónapot is kibírnak, folyadék nélkül néhány nap alatt elpusztulnak. Elhullott társaikat gyakran elfogyasztják.
A csótány elsősorban fertőző betegséget terjeszt (baktérium, féregpete, gomba, vírus), de a közvetlen érintkezés allergiás reakciót is kiválthatnak az emberben.  Megmássza a szanitereket, a kádat, vagy a WC ülőkét, majd a testére lábaira ragadt kórokozókat felviszi a konyhaasztalra, vagy a kint hagyott élelmiszereinkre! Enterális betegségek terjesztője, mint mechanikai vektor, ezért a csótányok irtása igen fontos teendő. 

Csótányirtás menete

A csótányirtás permetezéssel és/vagy gélezéssel történik. A permetezéssel egy hatástartós méregmező (érintőméreg) kerül létrehozásra, melyek a csótányok vonulási útjában található. A méregmezővel érintkezve felszívódik az irtószer és a rovarok elpusztulnak.

A csótányirtás gélezéssel a rések és repedések kezelésére szolgál, valamint olyan helyeken alkalmazzák elsősorban, ahol gyakran kell felmosni, vagy a felület alkalmatlan a permetezéses csótányirtáshoz. A csótányirtó gélt (gyomorméreg) a csótányok elfogyasztják, és elpusztulnak tőle. E két csótányirtási eljárás együttes hatása hozza az elvárt eredményt.

Csótányirtás előtti teendők

A csótányirtást megelőzően általában nem szükséges előkészületeket végezni. Egy átlagos zsúfoltságú helyiség esetén többnyire semmilyen megelőző intézkedésre nincs szükség, azonban a túlzsúfolt helyiségek esetén szükség lehet a zsúfoltság csökkentésére a csótányirtást megelőzően. Erről minden esetben tájékoztatják csótányirtó szakembereink!

Mit tehet a csótány megjelenése ellen?

Viszonylag nehéz a megjelenésük ellen óvintézkedéseket tenni, hisz aktív és passzív úton is megfertőzhetik a lakásunkat. Az aktív út azt jelenti, hogy a csótány a saját lábán jön a mi lakásunkba. Átjöhet a szomszédból, a pincéből, télen a hideg utcáról be a melegbe, vagy épp nyáron a forró levegő miatt a hűvösebb lakásba. De egy közeli építkezés során történő csatornamegbontás miatt is tömegesen jelenhetnek meg a lakásban a csótányok.

Mivel ilyen szinten leszigetelni a lakásokat lehetetlen, a megelőzés csak közösségi összefogással, rendszeres csótányirtással alkalmazható. A társasház egységes és folyamatos rovarirtása, illetve a lakások folyamatos csótányirtása szükséges.

Csótányirtás vállalkozások és lakossági ügyfelek részére

A csótányirtó szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Csótányirtás szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, társasházak, éttermek, cukrászdák, élelmiszer boltok, raktárak, Nemzeti Dohányboltok, stb számára
  • Kötelező csótányirtás elvégzése teljes dokumentációval
  • Csótányirtás lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Csótányirtásra!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni az ágyi poloskairtást?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot ágyi poloskairtársra! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a poloskairtásra. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

Az ágyi poloskairtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a csótányirtásra?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A csótányirtást évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a csótányirtót várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

MÁS KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?

+36-30-899-1820