Kötelező, HACCP kártevőirtás

Kötelező kártevőirtás, rágcsálóirtás, rovarirtás

Kinek szükséges a kötelező, HACCP kártevőirtás?

A kötelező kártevőirtást a 18/1998. (VI. 3.) NM rendelet írja elő többek között az élelmiszerrel foglalkozó vállalkozások, a szálláshelyek, egészségügyi intézmények, társasházak, piacok üzemeltetői részére és minden olyan esetben, ahol lakott területen belül egészségügyi kártevők jelennek meg. 

Vendéglátóhelyek

haccp kártevőirtás étterem

Szálláshelyek

kötelező kártevőirtás szállás

Társasházak

Egészségügyi intézmények

haccp kártevőirtás egészségügy

Oktatási intézmények

kötelező kártevőirtás oktatás

Élelmiszer üzletek, raktárak

haccp kártevő irtás élelmiszer

Kötelező, HACCP kártevőirtás fajtái

A kötelező kártevőirtást kétféleképpen végezhetjük: Egyszerűsített kártevőirtás, ha nincs probléma és csak a jogszabályi előírások miatt szükséges a kezelés, valamint a program szerinti, komplex kártevőirtás, ha a belső előírások kötelezővé teszik

Egyszerűsített kötelező kártevőirtás

Az egyszerűsített kártevőirtást azoknak javasoljuk, akiknél nincsen jelentős kártevő probléma, valamint nincs kiemelt kockázata a kártevők bejutásának, megtelepedésének. 

Az egyszerűsített kártevőirtás a HACCP rendszer előírásainak teljeskörűen megfelel. Egy hatósági ellenőrzés során az általunk készített dokumentáció és az elvégzett irtás minden részletében megfelel a jogszabályi előírásoknak.

Évente legalább két alkalommal kötelező a kártevőirtás elvégzése akkor is, ha nincs kártevő okozta probléma. 

Program szerinti kötelező kártevőirtás

A program szerinti kártevőirtásra akkor van szükség, ha egy vállalat belső audit rendszere előírja a fokozott védekezést a kártevők ellen.

A kártevőirtási programnak megfelelő védelmi rendszert alakítunk ki, amelyet a meghatározott gyakorisággal (általában havonta) ellenőrzünk.

A program része a monitoring rendszer kiépítése, amely segítségével könnyen felismerhető a kártevők esetleges megjelenelése. 

A program bevezetésével a lehető legnagyobb védelmet érhetjük el a kártevőkkel szemben.

Mit kap, ha minket választ?

ISO minőség

Ha minket választ, mindent elkövetünk, hogy megszabadítsuk a kártevőktől. A kezdetektől fogva a minőségre törekszünk. Folyamatosan fejlesztjük és bővítjük vállalkozásunkat, hogy a megfelelő színvonalon szolgálhassuk ki ügyfeleinket. A minőség garantálásának érdekében bevezettük az ISO:9001 szabványt, hogy az általunk végzett munka a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történhessen. 

Alaposság

A kártevőirtó szakma sajnos nem az innovatív találmányokról híres, nem lehet igazán új módszereket alkalmazni. A valóban minőségi irtószerek használata mellett, a mindenre kiterjedő alaposságunkkal tudunk kitűnni a tömegből. Éppen ezért az alaposságra fektetjük a hangsúlyt, legyen szó bármelyik kártevőről. Mi benézünk az ágy alá is, és a szekrények mögött is elvégezzük a kezelést, ha ez kell az eredményes munkához. 

Megfizethető ár

Tudjuk, hogy a kártevőirtáson kívül számtalan más kiadás terheli a családokat, vállalkozásokat. Éppen ezért igyekszünk árainkat a földön tartani, hogy a minőségi kártevőirtás mindenkinek elérhető legyen. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenkinek elérhetővé tegyük a kártevőmentes környezet örömét. Hosszú távra tervezünk, így bízunk benne, hogy legközelebb is minket választ.

Gyakran kérdezik a HACCP kártevőirtásról

Hogyan rendelhetem meg?

A kötelező, HACCP kártevőirtás megrendelését leadhatja  telefonon, vagy kérhet visszahívást a kapcsolatfelvételi űrlapunk kitöltésével, vagy e-mailben. Előfordulhat, hogy a telefont nem tudjuk felvenni azonnal, de rövid időn belül visszahívjuk.

Ha írásban keres fel minket, telefonon felkeressük Önt, hogy minden részletet tisztázhassunk, és időpontot egyeztessünk. 

Ha nem szeretné, hogy telefonon keressük, írásban is szívesen válaszolunk megkeresésére. 

Szólnom kell majd, ha aktuális a kezelés?

Nem, figyelünk erre Ön helyett! Ha aktuálissá válik a következő kezelés, keresni fogjuk Önt időpont egyeztetésre. Önnek ezzel nem kell foglalkoznia. 

 

Mi fog történni?

A kapcsolatfelvétel során minden lényeges körülményre rá fogunk kérdezni, és minden felmerülő kérdésére választ adunk. 

A megbeszélt időpontban kiérkezik munkatársunk, és elvégzi a kötelező kártevőirtást. 

A kezelés elvégzése után átadjuk a kezelésről szóló dokumentációt, amellyel igazolhatja a kezelés megtörténtét.  

Ki végezheti a kötelező kártevőirtást?

A kötelező kártevőirtást kizárólag a jogszabályi előírásoknak megfelelő végzettségű, nyilvántartásba vett, érvényes engedéllyel rendelkező kártevőirtó szolgáltató végezheti. 

Miért fontos védekezni a kártevők ellen?

Az egészségügyi kártevők olyan rágcsáló- és rovarfélék, amelyek jelenléte az emberi egészségre veszélyt jelent. Ilyen kártevők többek között a rágcsálók, a csótányok, az ágyi poloska, a legyek, melyek jó része különféle fertőzéseket, vírusokat terjeszthet, valamint élelmiszerszennyező hatásuk is igen jelentős. 

Milyen gyakran szükséges a kezelés?

A kötelező kártevőirtást általános esetben évente legalább kétszer el kell végezni. Amennyiben rendszeresen kártevők jelennek meg, vagy nagy a veszélye a kártevők bejutásának, évente több alkalom is szükséges lehet.