Pókirtás, pókok elleni védekezés lakásban és kertben

Hatásos védekezés pókok ellen lakásban, kertben, pókirtás Balaton – Budapest útvonalon garanciával

Elege van a pókokból, a pókcsípésekből és a pókhálókból?

pókirtás balaton

A pókok szinte mindenütt jelen vannak, és a nagytakarításokon kívül nemigen találkozunk velük. Vannak azonban időszakok, mikor a pókok olyan mértékben elszaporodnak, hogy megkeserítik az életet. Minden tiszta pókháló, mindenhol pókok mászkálnak és reggelre pókcsípésekre ébredünk. Különösen a Balaton környéki nyaralókban képes a szezonon kívüli időszakban jelentősen elszaporodni. Ilyenkor nincs más megoldás, mint a pókirtás.

Hol lehetséges a pókirtás?

Pókirtás nyaralóban, lakásban

A pókok a nyaralók örök kártevői. A szezonon kívüli időszakban behúzódnak a lakásokba, hogy átvészeljék a telet, ahol a szezonkezdésre elszaporodnak. A lakásokban is képesek elszaporodni, és kellemetlenségeket okozni. Egyetlen kezeléssel megszabadítjuk tőlük!

Pók elleni védekezés kertben

A pókok a kertekben biztonságban elszaporodhatnak, és szinte korlátlan táplálék áll rendelkezésükre. Alapvetően még hasznosak is, de ha elszaporodnak és fürtökben lógnak a növényekről,  tönkre tehetik a kert nyújtotta örömöket. Mindössze egyetlen kezeléssel normalizálhatjuk a helyzetet!

Pókok irtása pincében, padláson

A pókok a pincékben, padlásokon nyugodt körülmények között élhetnek, ezeket a helyiségeket általában ritkán használjuk. Miután itt elszaporodnak, tovább terjednek majd a lakás, vagy  a kert irányába. A pincékben, padlásokon a pókirtás gyorsan és könnyen elvégezhető, egyetlen kezelés már hatásos ellenük!

Pókirtás lépései, a pókok rejtekhelyeinek felkutatása

pók elleni permetezés

A pókok a lakásokban különösen kedvelik a lámpatestek környékét, ahol a fényre gyűlő rovarokra vadászhatnak. A redőnytokok, a kisebb rések, repedések, nyugalmas helyeit is kedvelik, melyek alkalmasak a szaporodásukhoz. A kertben a fák, bokrok nyújtanak számukra menedéket a legtöbb esetben.

Pókirtás, pókok elleni permetezés nyaralókban, lakásban

A pókok elleni permetezés teljeskörűen, a teljes felületre kiterjedően történik, különösen ügyelve a gócpontok alapos kezelésére. Az épületek esetében kiterjed a falakra, nyílászárókra, bejutási pontokra.  Az általunk használt pók elleni szer kijuttatást követően azonnal megkezdi a pókok irtását, és folyamatosan, hosszútávon fejti ki hatását. A permetszer száradást követően nem hagy nyomot, nem károsítja a felületeket.

pók elleni védekezés

Pókirtás kertben

pókirtás kertben

A pókirtás permetezéssel történik a kertben is. A kertben felkutatjuk és kezeljük a pókok gócpontjait, azonnal ható pókirtó szerekkel. Rövid időn belül jelentősen csökken a pókok száma. Amennyiben más rovarok is kárt okoznak, például kullancs, a pókirtással egyidejűleg kiegészítő kezelésként a kullancsok, vagy más rovarok irtását is el tudjuk végezni, így Ön nyugodtan élvezheti kertje nyugalmát!

Teljeskörű pókirtás Balaton - Budapest útvonalon garanciával!

Megszabadítjuk a pókoktól, a pókhálótól és a pókcsípésektől!

Kapcsolatfelvétel

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Rövid időn belül felkeressük, hogy időpontot egyeztessünk!

Pókirtás elvégzése

Előre egyeztetett időpontban elvégezzük a pókirtást, és amennyiben szükséges, a kullancsok kezelését is!

Garancia

Az általunk végzett pókirtásra garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten és pontosan tájékkoztatjuk!

Segíthetünk?

Elérhetőségeink

1118 Budapest, Regős utca 9.

NQA_ISO9001_CMYK