Galambürülék eltávolítása, takarítás, fertőtlenítés

Tiszta és tartósan galambmentes padlás, galambriasztás hatékonyan, gyorsan, szakszerűen!

Elege van a galambürülékes, koszos, használhatatlan padlásból, a galambpiszkos erkélyekből?

galambürülék fertőtlenítés

A galambok szinte minden városban jelen vannak. Mint minden élőlénynek, számukra is fontos a nyugodt, biztonságos élőhely. A városi környezetben a padlások nyugalma kiváló élő- és fészkelőhelyet biztosít nekik. Ha be tudnak jutni, rövid időn belül elszaporodnak és mindent összepiszkítanak a padláson és a ház környékén is.

A galambok, és a galambürülék veszélyei

A galambürülék számos kórokozót terjeszt

A galambokat repülő patkányoknak is szokták hívni, és nem véletlenül! A városi környezetben szinte mindent megesznek, amit találnak. Többféle betegséget, kórokozót terjesztenek és ürülékükből származó por allergiát, asztmatikus problémákat is okozhat!

A galambok élősködői az emberre is veszélyesek

A galambok élősködői között megtalálhatóak a bolhák, illetve a tipikus galamb élősködő, a galambóvantag. A galambóvantag csípése rettentően fájdalmas, a bolhák pedig a lakásokban is el tudnak szaporodni. 

A galambürülék károsítja az épületet, autókat

A galambok ürüléke savas kémhatású. A folyamatos galambürülék szennyezettség károsítja az épületet, rontja állagát, mely hosszútávon korrózióhoz vezet. Az autók fényezését tönkreteszi, megmarja, komoly károkat okoz.

Galambürülék által terjesztett betegségek

galambürülék betegségek

A galambürülék nem csak büdös, de számos betegség terjesztője is. A galambürülékben megtalálható a  cryptococcus gombanemzetség, mely agyhártyagyulladást okozhat, ezen kívül a papagájkórt és ornitózist is terjeszthetik.  A fertőzéseken felül allergiás panaszokat, és asztmás problémákat is okozhat. 

Galambok terjesztette élősködők

A galambok jelenléte nem csak a fertőzésveszély miatt problémás. A galambok állandó élősködője a galambóvantag, amely galambvérrel táplálkozik. Ha a galambok eltűnnek a padlásról, az élősködőik elindulnak táplálékot szerezni, a lakások irányába. Az embereket is megcsípik, mely igen erős fájdalommal jár. Bolhákat is terjesztenek, melyek elszaporodhatnak a lakásokban.

galambürülék eltávolítása

Galambürülék okozta épület- és járműkárok

galambürülék autón

A galambok ürüléke erősen savas hatású. Folyamatos és tartós jelenléte roncsolja a felületeket. Az épületek homlokzatát, bevonatait károsítja, elősegíti a korrózió kialakulását és csúfítja az ingatlanokat. Az autók fényezésében komoly károkat okaznak, és sokszor szinte levakarhatatlan az autókra rakódott galambürülék. 

Teljeskörű galambürülék eltávolítás, takarítás, fertőtlenítés galambriasztás, távoltartás

Megszabadítjuk a galamboktól és  segítünk a galambürülék eltávolításában, a padlás teljes fertőtlenítésében és a kártevők elleni védekezésben!

Bejutási pontok megszüntetése

A galamboknak valahol be kell jutni az épületbe. Ezeket a pontokat meg kell keresni, és meg kell szüntetni, hogy ne tudjanak újból megtelepedni. Ha a bejutási pontokat nem szüntetjük meg, a galambok visszatérhetnek!

Galambürülék takarítás, fertőtlenítés

A galambürülék veszélyes hulladéknak minősül, ezért azt megfelelő módon kell kezelni. A galambürülék nagyon fertőző, takarítás közben megfelelő védőfelszerelést kell használni. 

Galambriasztó eszközök telepítése

A galambok távoltartására galambtüskét telepítünk az épület megfelelő pontjaira, akár alpin technikával is. Az erkélyek esetében madárhálót szerelünk fel, melyekkel tökéletesen távol tartjuk a madarakat.

Galambok elleni védelem

Megkeressük azokat a pontokat, ahol a galambok bejutnak. Ez sok esetben félrecsúszott cserepeket, és más tetőszerkezeti hiányokat jelent. Igény esetén ezeket a pontokat megszüntetjük, a hibákat kijavítjuk. Ezzel megakadályozzuk, hogy a galambok visszatérjenek a padlásra. 

galambháló

Galambürülék takarítása, eltávolítása, fertőtlenítés, kártevőmentesítés

galambürülék eltávolítása takarítása

A galambürülék veszélyes hulladék, ezért kezelése szakértelmet, és megfelelő védőöltözetet igényel. Szakszerűen feltakarítjuk az ürüléket a padláson, és veszélyes hulladékként elszállítjuk. Minden kollégánk egészségügyi fertőtlenítő és kártevőirtó végzettséggel rendelkezik, így megfelelő tudással és kellően hatékony fertőtlenítő és kártevőirtó szerekkel tudunk dolgozni!

Galambtüske, madárháló, galamb távoltartó eszközök telepítése

A galambok távoltartása érdekében a galambriasztás eszközeit telepítjük. Az épület minden részére fel tudjuk szerelni a szükséges eszközöket, nehezen megközelíthető, magasan lévő helyekre is alpinistáinknak köszönhetően. Az általunk alkalmazott galambriasztó eszközök teljesen állatbarátak, nem okoznak kárt a madaraknak, pusztán megtelepedésüket akadályozzuk meg. 

galambriasztás galambtüske

Hogyan veheti igénybe a szolgáltatásunkat?

A galambürülék eltávolítás ára, a galambriasztás minden esetben egyedileg kerül megállapításra, mely függ a galambürülék mennyiségétől, és a padlás területének nagyságától. 

Kapcsolatfelvétel

Hívjon minket telefonon, vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Rövid időn belül felkeressük, hogy egyeztessünk egy díjtalan helyszíni felmérést.

Helyszíni felmérés

Mivel minden padlás más, és a galambürülék mennyisége sem egyforma, ezért minden esetben szükséges díjtalan helyszíni felmérés.

Galambmentesítés

Amennyiben elfogadják ajánlatunkat, előre egyeztetett időpontban elvégezzük a galambmentesítést és galambriasztást.

Segíthetünk?

Elérhetőségeink

1118 Budapest, Regős utca 9.

NQA_ISO9001_CMYK