36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

Egér a házban, lakásban mit tegyek?

egér a házban, lakásban

A hideg idő beköszöntével, amikor egyre kevesebb élelem található a természetben, az egér a házban, lakásban gyakori hívatlan vendégként jelentkezik. Otthonában megtalálja a megfelelő életkörülményeket, és szaporodni kezd, és komoly problémákat okoz.

Az egér a házban mindent megrág, mindenbe belepiszkít. Nem csak kellemetlen vele osztozni a lakáson, de veszélyes is. Számtalan betegség, fertőzés terjesztője lehet, és amit megrág, az is tökremegy.

Honnan tudhatom, hogy az egér a házban van?

Az egér a házban, lakásban igen kellemetlen vendég. Általában a házi egér, vagy a mezei egér jelenik meg az otthonokban, ezek miatt válik szükségessé az egérirtás. A lakásokban talált élelmiszerek teljesen megfelelőek számára, és búvóhelyet bőven talál bármelyik otthonban.

Kedveli a rejtett zugokat, különösen, ha élelmiszerforrást is talál a közelben. Előszeretettel költözik a kamrákba, szekrényekbe, vagy szekrények alá. Akár a gipszkarton falba, vagy álmennyezetbe is bejut, ahol háborítatlanul megépítheti fészkét, és elkezdhet szaporodni.

Az egerek éjjel-nappal aktívak, de általában éjszaka tűnnek fel az egér jelei a lakásban. Ha éjjel kapar valami, kaparászást hall a padlásról, falból, jó eséllyel egerek vannak a házban. Folyton növő fogai miatt, állandóan rágnia kell, hogy koptassa fogait. Az egér jelei a megrágott bútorok, berendezési tárgyak, kirágott élelmiszer tároló zacskók, az egérürülék és vizelet, valamint a jellegzetes pézsmás, egér szag.

egér jelei a lakásban

Az egér a folyton növő fogai miatt folyamatosan rág. Az egyik tipikus jele annak, hogy egér van a házban, a megrágott tárgyak, élelmiszerek.

Mit tegyek, ha az egér beköltözött a házba?

Ha csak egy-egy egér szökött be a hideg idő elől a lakásba, helyezzen ki néhány csapdát a fal mellé,védettebb helyre. Ha látta, hogy hova szalad be, oda mindenképpen helyezzen csapdát, vagy egérragasztót. Az élelmiszereket jól záródó dobozban tárolja, ne hagyjon elől semmit sem.

Ha néhány kósza példánynál több egér jelent meg, vagy elszaporodott az egér a házban, akkor már érdemes szakember segítségét kérni. A házilagos egérirtás komolyabb egér populáció esetén általában nem jár sikerrel, és költségesebb is, mint egy szakember által végzett egérirtás.

Mindenképpen érdemes egérirtást kérni, ha az egér a falban, gipszkartonban, vagy más, nehezen megközelíthető helyre vert tanyát. Ilyen esetekben észrevétlenül és nagyon gyorsan képes elszaporodni, és akár az épületben is képes kárt okozni állandó rágcsálásával, és piszkításával. Ilyen esetekben csak a szakszerűen végrehajtott egérirtás vezet eredményre.

Ha az egerek megjelentek a házban, vagy a lakásban, és szeretne tőlük hatékonyan megszabadulni, töltse ki a lenti űrlapot,vagy hívjon minket a +3630 899-1820-as telefonszámon 

 

Ajánlatkérés

 

Hatékony egérirtás házilag!

Szeretne házilag megszabadulni az egértől? Segítünk!

Szakértőink összeállítottan Önnek egy professzionális egérirtó csomagot, amellyel hatékonyan szabadulhat meg az egerektől, szakember segítsége nélkül!