36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

KÁRTEVŐIRTÁS GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Emberi szervezetre, háziállatra ártalmasak-e a vegyszerek?

Mivel csakis engedélyezett, biztonságos szerekkel dolgozunk, az előírások betartásával semmilyen káros hatás nem jelentkezhet. Egyedül a hidegvérű házi kedvencek (pl. halak, hüllők, rovarok, bogarak) esetén kell elővigyázatosabbnak lenni, ugyanis a legtöbb vegyszer hidegvérű szervezetre ártalmas lehet.

Lesz-e nyoma az irtásnak?

Szerencsére a vegyszerek többsége használat és száradás után foltmentesen megszárad. Egyes permetszereknek lehet szaga, de vannak szinte szagtalan vegyszerek is. A gélezés teljesen szagtalan, még biztonságosabb módszer, pár milliméteres gél pontok kerülnek alkalmazásra (általában barna vagy fehér színűek, esetleg átlátszó) és előfordul, hogy ezek látható helyre kerülnek.

Mennyi idő alatt tűnnek el a kártevők?

Természetesen nem mindegy, hogy mivel van dolgunk és mekkora a fertőzöttség mértéke, a visszafertőződés esélye. A probléma akár pár óra alatt is megoldódhat (pl. darazsak esetén), de előfordulhat pár napos (pl. hangya), vagy akár 10-14 napos várakozási idő is.

Mennyi garanciát vállalnak, befolyásolja-e valami?

100% Garanciát vállalunk az összes általunk elvégzett kártevőirtási munkára. Ahhoz, hogy a kártevőirtás garancia időtartam mértékét megállapítsuk, mindenképp szükséges egy személyes megbeszélés, illetve szemrevételezés. Meg kell ismernünk a kezelendő terület körülményeit, egyéb tényezőit, hogy konkrétumokról beszélhessünk. Fontos tudnia, hogy a kezelt területet több tényező befolyásolhatja. Egy példát említve: amennyiben zsúfolt, vagy köztudottan fertőzött társasházban él, a visszafertőzöttség esélye igen magas lehet. BŐVEBBEN ITT.

Hogyan kell előkészülni az irtásra?

Szerencsére a legtöbb irtási módszer nem igényel különösebb előkészületeket. Általában a széleket, sarkokat, küszöböket érdemes szabaddá tenni permetezés esetére. Legtöbb esetben érdemes irtás előtt elvégezni a nedves takarítást, mert utána akár 10-14 napig nem lehet felmosni a kezelt felületen (száraz takarítás pl. söprögetés, porszívózás megengedett). Bizonyos esetekben a szekrényeket is el kell húzni a faltól, vagy érdemes kipakolni alóluk.

Az árakat befolyásolhatja-e valami?

Ami az árakat illeti, bizonyos esetekben változhatnak: nőhetnek, de akár csökkenhetnek is.
Példák:
a megbeszélt terület nagysága eltér a megadottól
poloskairtás esetén növeli az árat, pl. ha van galéria, vagy a megbeszéltnél több ágy van bezsúfolva
darázsirtásnál, pl. ha extrém helyen van a fészek és alpinista segítségét kell kérnünk

Kiknek ajánljuk a kártevőirtás szolgáltatást?

Ajánljuk magánszemélyeknek, cégeknek, akik azonnal meg akarnak szabadulni a kártevőktől, és ajánljuk vállalatoknak, közületeknek is, akiknek vagy a jogszabályoknak kell megfelelni időközönként, vagy akiknek fontos a folyamatos kártevőirtás.

Milyen cégeknek, közületeknek ajánljuk a szolgáltatást?

Megrendelőink között vannak HACCP rendszerben működő éttermek, élelmiszerboltok, kávézók, büfék, élelmiszer üzemek stb. Logisztikai raktárak, irodaházak, társasházak, óvodák (stb.) is igénybe szokták venni a kártevőirtás bizonyos részeit. Minden megrendelőnk egyedi dokumentációt kap, amely elősegíti a saját és az Önök munkáját a kártevőmentesség fenntartásában.

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!

Ajánlatkérés

+36-30-899-1820