36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

GARANCIA

100% Garanciát vállalunk az összes általunk elvégzett kártevőirtási munkára. Ahhoz, hogy a kártevőirtás garancia időtartam mértékét megállapítsuk, mindenképp szükséges egy személyes megbeszélés, illetve szemrevételezés. Meg kell ismernünk a kezelendő terület körülményeit, egyéb tényezőit, hogy konkrétumokról beszélhessünk. Fontos tudnia, hogy a kezelt területet több tényező befolyásolhatja. Egy példát említve: amennyiben zsúfolt, vagy köztudottan fertőzött társasházban él, a visszafertőzöttség esélye igen magas lehet.

Szakembereink által végzett munka és az általunk használt eszközök minősége 100%-os. Azonban lehet, hogy a ügyfeleinknek is lesznek feladatai, amiket a kezelést követően el kell végezniük (pl. csőáttörések elszigetelése stb.). Ellenkező esetben, például egy fertőzött társasház esetén, fel kell készülniük további kártevőkre, behatolókra.

Nincs két egyforma munka, így nem is lehet általánosítani. Garantáljuk, hogy munkánkat illetően korrekt módon járunk el minden esetben, valamint teljeskörű tájékoztatást adunk ügyfeleinknek az adott körülményeket figyelembe véve!
100garancia-rovarirtas

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!

Ajánlatkérés