36-30-899-1820 | KÁRTEVŐIRTÁS | ROVARIRTÁS | RÁGCSÁLÓMENTESÍTÉS

FERTŐTLENÍTÉS

Vállalkozásunk teljes körű fertőtlenítést vállal intézmények és a lakossági ügyfelek részére. A fertőtlenítés korszerű anyagokkal történik , mely gombák, baktériumok, vírusok ellen hatásos, legyen szó üzemi épületekről, öltözőkről, pincéről, vagy akár társasházakról.

Megrendelés esetén ingyenes helyszíni felmérés során, a hely adottságait figyelembe véve határozzuk meg a leghatékonyabb fertőtlenítési módszert. Kiválasztásra kerül a legideálisabb fertőtlenítési eljárás, mely történhet permetezéssel, vagy gázosítással.

Épület fertőtlenítés

Teljes épület fertőtlenítés vállalkozások, egészésgügyi szolgáltatók, társasházak számára a vírus mentes, biztonságos környezetért! Legyen szó üzemek, irodaházak, egészségügyi intézetek, szálláshelyek, öltözők, pincehelyiségek, padlások,  vagy társasházak közös használatú helyiségeiről, a fertőtlenítést szakszerűen, biztonságos anyagokkal, hatékonyan végezzük! Az általunk használt fertőtlenítő szerek virucid (vírusölő) és fungicid (gombaölő) hatással rendelkeznek.

A fertőtlenítő eljárás megfelel a HACCP szabványoknak, vállalkozásunk minden munkatársa egészségügyi kártevőirtő és fertőtlenítő végzettséggel rendelkezik.

Lakás fertőtlenítés

Lakossági ügyfeleink számára vállaljuk lakások, családi házak, pincék, padlások fertőtlenítését fertőző betegségek, vírusok, kártevők illetve szennyvíz okozta fertőzésveszély elhárítása érdekében!

A lakás fertőtlenítés minden esetben szakszerűen, szakképzett, tapasztalt munkatársaink által, a legkorszerűbb, leghatásosabb virucid (vírusölő) és fungicid (gombaölő) fertőtlenítő szerek használatával történik.

HACCP szabvány szerinti fertőtlenítés

Az általunk használt fertőtlenítőszerek nem korrozívak és nem mérgezők, szerves anyagok jelenlétében is kifejtik hatásukat. Felületaktívak és használatuk után nincs szermaradvány, hatásukat hosszú ideig megőrzik. Az élelmiszeripar területeken előírt HACCP ( Élelmiszer Biztonság ) általi követelményeknek megfelelő fertőtlenítő rendszerrel dolgozunk.
fertotlenítés-kartevoirtas

Fertőtlenítés vállalkozások és lakossági ügyfelek részére

Az fertőtlenítő szolgáltatásunk elérhető vállalkozásoknak, egészségügyi intézményeknek, önkormányzati kezelésben lévő helyiségeknek és lakossági megrendelőknek egyaránt. A teljesség igénye nélkül vállaljuk:

  • Fertőtlenítés szálláshelyek, panziók, hotelek, munkásszállók, stb számára
  • Fertőtlenítés elvégzése teljes dokumentációval
  • Fertőtlenítés lakossági ügyfelek részére

Kérjen tőlünk Gyors Ajánlatot Fertőtlenítésre!
Kérjük írja le, miben tudunk segíteni Önnek, kollégánk haladéktalanul megkeresi Önt ajánlatunkkal!


Ajánlatkérés

Hogyan tudja igénybe venni a fertőtlenítést?

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen ajánlatot fertőtlenítésre! Kollegáink készséggel válaszolnak minden kérdésére, ami felmerülhet a kártevőirtással kapcsolatban!

Időpont egyeztetés

Sikeres kapcsolatfelvételt követően leegyeztetjük az időpontot a fertőtlenítésre. Akár még aznap is elvégezhetjük a munkát, ha éppen arra dolgozunk és Önnek is megfelel az időpont!

Munka elvégzése

A fertőtlenítést évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! Az elvégzett munkára garanciát vállalunk, melynek feltételeiről korrekten tájékoztatjuk!

Miért minket válasszon a fertőtlenítésre?

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A fertőtlenítést évtizedes tapasztalattal végezzük, így bízhat abban, hogy megoldjuk a problémáját! A legkorszerűbb, leghatékonyabb, biztonságos irtószerekkel dolgozunk!

Betartjuk a megbeszélt időpontot

Pontosan érkezünk a megbeszélt időpontban, így Önnek nem kell egész nap a fertőtlenítőt várni!

Munkánkra garanciát vállalunk

A legtöbb esetben 100% garanciát vállalunk a munkánkra, amelyről minden esetben teljeskörűen tájékoztatjuk!

A KÁRTEVŐK IS KELLEMETLENSÉGET OKOZNAK?

+36-30-899-1820